Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Meni je sme?no,ko govorijo da je v tem in tem mleku "slovensko" mleko.Kot prvo:-ve?ino na?ega mleka gre ?ez mejo in je v "na?em" mleku ?e?ko in Mad?arsko(preverjeno ;) )

-drugo:-ali mislite, da drugi delajo mleko iz praha in so njihove krave slab?e od na?ih?Na?e se "pasejo" v hlevih privezane na verige drugod pa baje ?e pasejo travo na travnikih...a?li pa ne?? :blink:

...tale z mlekom je tudi meni dobra, ker kao "slovensko" je najbolj?e, da pa je tole iz tujine (?e?ka,poljska,mad?arska) al od kjerkoli ?e pa sranje :hohoho: Mislim halo, kot da tam ni travnikov pa da mleko na roke molzejo pa v tetrapake prelivajo, itd. itd., samo zato ker je zadeva iz vzhodnih dr?av. A potem se pravi da ?e pa na?e mlekarne izva?ajo v Nem?ijo,Italijo, v glavnem v zahodne dr?ave je pa na? mlek za njih najve?ji ?it,....res bebci da ni ve?jih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

U ku**c naj gre vse skupaj in teli radarji, ?e 2. v enem tednu se mi je zabliskal :whatever::angry: ...za prvi? nisem ziher da se je meni ampak ?e se je je hinavska,sem ?el proti ve?eru iz Verov?kove (tam kjer je Porsche Slovenija) na obvoznico proti BTC-ju, in sredi klanca se nekaj zabliska (itak drug dan vidim da je to edini klanec za na obvoznico kjer ni znaka konec Ljubljane, znak da gre? lahko 100 km/h je pa skoraj na uvozu na avtocesto), pripi?il sem pa normalnih 80 km/h iz Focusa pa samo fle? (upam da je bil na avtocesto usmerjen).

Evole danes zjutraj pa malo pred izvozom za na Celov?ko spet fle? (nimam pojma od kje) "pripi?il" pa 120 km/h (so me teli kamionarji in faking kreteni razpizdili ko vozijo 70 km/h ob 7:40), nasanku ga bom pa jest. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Zeitgest zdej dol vle?em, popravljeno verzijo, baje so animacije porihtali al neki tazga.

Gledal sem pa ?e dokumentarec o globalnem segrevanju, zelo zanimiv, http://www.imdb.com/title/tt1020027/, potem gledal sem dokumentarec o ameri?kem zdravstu, zelo zelo zanimivo, http://www.imdb.com/title/tt0386032/ (katastrofa od zdravstva) v dokumentarcu je omenjena Slovenija in smo na 32 mestu, USA pa na 31 hehe, samo kako se pa tam dela pa ne more? verjeti, mi smo meka proti njim, najbolj?a je pa Francija. Zadnji dokumentarec sem pa gledal The Pervert s Guide ti Cinema - Slavoj ?i?ek - film govori o scenah najbolj?ih filmov, kaj izra?ajo, kaj je za kak?nega re?iserja zna?ilno, kaj v bistvu to vse pomeni, kako ljudje dojemajo te scene filmov ipd. http://www.imdb.com/title/tt0828154/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po dveh al treh mesecih v?eraj avto opral in ga posesal, zamenjal smrekico da bo lepo di?al, pridem zjutraj na parking in ga je ?e pti? posral :angry: Prav strup jim bom nastavil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prvi ?olski dan v neki ameri?ki srednji ?oli.

U?iteljica predstavi novega u?enca Suzukija iz Japonske.

Za?ne se u?na ura in u?iteljica spra?uje:

Sedaj bomo videli, koliko poznate ameri?ko zgodovino.

Kdo je rekel 'Svoboda ali smrt'?

Ti?ina, samo Suzuki dvigne roko:

Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji.

U?iteljica: Zelo dobro, Suzuki.

Kdo pa je rekel 'Dr?ava je narod in kot taka ne sme nikoli umreti'?

Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu.

U?iteljica strogo pogleda u?ence in pravi: Sram naj vas bo.

Suzuki Japonec, pa pozna ameri?ko zgodovino bolje od vas.

Tih glas iz ozadja: Jebite se,posrani Japonci!

U?iteljica zakri?i: Kdo je to rekel!? Suzuki dvigne roko in re?e:

General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skup??ini

delni?arjev Chryslerja v Detroitu. Razred je tiho, samo od nekod se sli?i:

Pu?i falus!

Suzuki:

Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington .

Drug u?enec se zadere: Suzuki je sranje!

Suzuki:

Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru.

Razred popizdi, u?iteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi ravnatelj:

V pi?ko materno, takega kaosa pa ?e nisem videl!

Suzuki:

Janez Jan?a - Ambrus November 2006.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smu?arji pomo?
Napisano

Jep tole je res, ?e je padla pri nizki hitrosti oz. se prekucnila na rito in se niso odpele potem je ok. Pomisli da se bo tvoja draga nau?ila kot se zagre, bo spustila ?puro po smu?i??u na kuclu bi se ji pa dile odpele??? No good sploh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NKBM
Napisano

No ?e se podvoji pa nekaj le zaslu?i?, npr. dobi? jih 100x po 25EUR = 2500EUR, ?e se podvoji pride? na 5000EUR in ?e proda? prej kot v petih letih od?teje? 20% davka na dobi?ek pri delnicah se pravi = 2450 EUR + od?teje? provizijo in odprtje trgovalnega ra?una. Pa re?mo od oka da zaslu?u? 2350 EUR vse skupaj. Ni malo a ne, samo to res predpostavljam, bog ve kak?no bo povpra?evanje na borzi,tudi razpr?enost delnic bo ogromna (teh 49% ki so na voljo nam raji). Samo ne verjamem da se bo podvojila, knjigovodska vrednost delnice je 12 EUR.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NKBM
Napisano

Mene lih to najbolj moti da bi mi npr. dali samo 10-20% od vlo?enega kapitala. Trgovanje na borzi se bo za?elo ?e decembra, vrste penzionistov so pa tako ali tako ogromne, tako da bo kapital ki je na voljo 100% prese?en in bodo denar vra?ali. Na Hrva?kem so ljudje zaslu?ili (ko so lastninili Telekom) kako bo pri nas pa bog ve, saj tvega? tako ali tako, samo tale dele? delnic mi ni v?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.