Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Meni je tudi muka se dogovarjati za novo mazdo v Lj. Za vsako stvar, pa čeprav smo dogovorjeni, moram klicati sam. 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Včeraj poslušal v Trstu na gradu San Giusto legende rocka (Dead Daisies). Trenutno igrajo - basist  Glenn Hughes (Trapez, Deep Purple) , kitarist Dough Aldridge (Whitesnake, Dio, Lion, Hurricane, House of Lords) ... Bobnar Brian thicy (Whitesnake, Billy Idol, Ozzy Osbourne... Koncert vrhunski, zvok še bolj, publika fenomenalna. 🎸🎸

IMG_20220703_220301-01.jpeg

IMG_20220703_215757-01.jpeg

IMG_20220703_221518.jpg

IMG_20220703_225405.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Včeraj v Udinah poslušal virtuoza na kitari, mr. Steve Vai-a. Koncert je bil na  gradu, na hribčku in je tudi kulisa bila enkratna. Zvok pa - cd. 👌

IMG_20220701_213226-01.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 14 minutami je Jest napisal:

V soboto, ko sem se vrnil z dopusta, hocem zvecer prizgat TV… in nic… Samo rdeca lucka utripne 4x… Ko sem malo pobrskal po spletu, sem nasel, da je po vsej verjetnosti crknil nek modul za napajanje… Panasonicova plazma je stra dobrih 12 let… zato sem se odlocil, da je cas za kaj novega… In sem vceraj nbavil novo OLED TV… Ampak to potem ze bolj sodimv temo “pohvalite se…” ;)

Aja, ce komu kaj pride pride 46” Panasonic plazma v okvari… jo lahko dobi… ;) Drugace bo sla na kosovni odpad…

Pri oled pazi, da ne boš imel veliko časa prižgano  na kaki postajo, ki ima rdeč, vijola ali rumen logo (razni Mtv, history,...) ker se ti bo znak zapekel na ekran. Sicer pa, tudi če boš pazil se bo ščasoma poznalo vse več rdečih polj na, ekranu. Si sicer na samo kvaliteto slike ne vpliva preveč, a se pozna na rdečih odtenkih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

V ASSnu je bila izjemno zanimiva dirka. Škoda mi je le, da je Quart v pesek butnil in skoraj izločil tudi Aleiša, ki bi sicer zelo verjetno ZMAGAL. No tako je pa mojstrsko pridobival mesta in z DVOJNIM prehitevanjem v zadnji ovinke, skočil celo s 6. na 4. mesto. Predstava in pol. :)

Res je. Aleiš je res simpatičen dečko in trenutno najbrž najhitrejši dirkač. Res ga je užitek gledati. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Peugeot 308 - test
Napisano
pred 3 urami je kacnje napisal:

Ja, marsikomu je bil všeč.

Na testu je delovalo, kako pa bo ... pa ne vemo.
Poznaš Tunjice?

Francozi so dobri samo ta delati parfume in sir. Take izkušnje imam sam z dvema peugeotoma, ki sem si jih lastil. Z obema en kup težav, avto vleka je delala na polno, stroškov pa skoraj za pol novega avta. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Gelipter napisal:

Evo..nekaj novega za Mazdo CX30 😁😄

20220625_113825.jpg

20220625_113815.jpg

Lepo. 👍 To bom tudi jaz rabil za mojega. V ponedeljek grem na probno vožnjo v Kopru in če bo ok ga takoj naročim. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Smo uleteli  na eno vaško veselico z razno raznimi pivovarji. Izbrala sva Hopsbrew pivo. Črno je z okusom čokolade. 

IMG_20220624_205506.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je AmpeR napisal:

A mi lahko kdo to razloži, kako je to možno?

Dva dni nazaj sem bil službeno na xy lokaciji, kjer sem opravljal svoje delo. Tam pa so imeli še prodajalno očal (optika). Lastnika sem vprašal, če imajo kaka športna očala za na MTB in sledila je debata o teh očal.... 

Danes pa mi FB ponuja oz. vsiljuje reklame za točno taka očala raznih ponudnikov?!?!?! Pa nisem prav nič guglav glede tega na spletu.

Kako je možno? FB trgovska Udba vse prisluškuje? 

V bistvu, če imaš vedno pri sebi telefon, vedo več o tebi kot ti sam. Vedo vse, kje si bil, kaj si kupoval, na katerem bankomatu si dvignil denar, če si bil s kako ljubico kje naskrivaj. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

München v nedeljo - Whitesnake. 

Na delu tudi novi član zasedbe Dino Jelušić. Koncert vrhunski, ozvočenje še bolj, publika fenomenalna. 🎸🎸IMG_20220619_192122.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

jutri bo čudežno kar naenkrat goriva kolikor hočeš

pač, vojno dobičkarstvo

ampak za to smo se boril

Saj je prav, da se cene goriv dvignejo, da se malo te kolone s cest spuščajo. Ker to sedaj ni podi no več ničemur. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 23 minutami je Jest napisal:

Samo je nisi dobil… ampak verjetno kupil ;) 

Res je. 13€ stane s amzs popustom  in ima neomejeno trajanje. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 8 minutami je TBA napisal:

a to zraven pira? 😂

Ne, nalepka je na steklu mazde. 😊Sicer pa, polovica dizlov tu v Munchnu kadi kot dimnik. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je AmpeR napisal:

Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film.

Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ?

In ti si najbrž mižal zraven. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Eno bavarsko pivo. Meni so ta bavarska piva bjša za pit, ker niso tako močna kot pri nas. Bdw. za München sem dobil zone 4 eko nalepko.🤣IMG_20220619_123621-02.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 31 minutami je SpEkTr napisal:

BTW, kupim visokotonec za bose, spredaj za v armaturo če ima kdo slučajno doma.
Gs3l 66 960
302182-1030

Mislim, da jih imam jaz še vedno v moji delavnici. 

Moram pogledati pa ti javim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Skrajni čas da vsi prodamo naše čudovite bencinar 3ke pa 6ke in gremo kupit Mazdo 5 :D

Imamo že dizel power stroje in jih ne mislimo zamenjati za ta švoh benzinarje. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je AmpeR napisal:

Uf kar stisne me, ko zagledam kače....😬

Tega črnega gada sem pofotkal zraven poti za na Snežnik ta vikend. Bil je v družbi z ljubico😄

20220610_163022.jpg

Še dobro, da so gadi počasne kače. Zato pa mi ni všeč hoditi v hribe poleti, ko so kače zunaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Nejc1986 napisal:

Jp... Zato se jaz izogibam turističnih destinacij. Včeraj sem pa dal v Pontebbi (ki je skorajda prava turistična destinacija) za kavo in pol litra gazirane vode 2,3eur.... Pri nas je samo Radenska toliko.

V Italiji je celo v najprestižnejših krajih Dolomitov ceneje bivanje kot pri nas recimo v Kranjski Gori ali Bohinju. In to skoraj za polovico. 

pred 5 urami je SpEkTr napisal:

Moralo bi biti, ugriz kače. Pri otrocih gredo tudi bolj na ziher. Lahko pa res pohvalim celoten postopek od ekipe v rešilcu in potem dalje. Kapo dol

Kako pa je do tega pika prišlo? A je bil modras? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.