Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj jaz razumem te lezbijke, OK.

Razumem tudi, da posvojijo otroka. Se mi ne zdi ravno OK, ampak naj bo.

Zanima me samo, kdo se bo poročil s tem otrokom - in dobil dve tašči naenkrat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na parkirišču sem opraskal direktorjev avto. Rekel je, da mi bo naslednjih 5 let trgal nekaj € od plače.

Malo je sicer drago, a sem si pa zagarantiral delovno mesto za naslednjih pet let...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Blondinka si kupi prvi avto in se odpravi k prijateljici. Pol ure kasneje se oglasi svojemu možu, da je srečno prispela. Kasneje javi možu, da se je odpravila nazaj domov. Mož jo čaka in čaka in čaka in končno po petih urah končno blondinka pride nazaj domov. Mož jo vpraša, kaj se je zgodilo, blondinka pa vsa nejevoljna:

- "Mah, teli pri Mazdi so pravi idioti! Za naprej so naredili šest prestav, za nazaj pa samo eno..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Trije starčki, stari 70, 80 in 90 let, se pogovarjajo o starostnih tegobah. Pa začne 70-letnik:

- "Mene muči prostata. Zbudim se že ob šestih, uščijem se pa komaj ob sedmih..."

Pa se oglasi 80-letnik:

- "Ja, mene pa črevesje matra. Zbudim se ob šestih, userjem se pa komaj ob osmih..."

Se oglasi še 90-letnik:

- "Vidva sta še dobra. Jaz se uščijem ob šestih, userjem ob sedmih, zbudim se pa ob osmih..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes vidim dva tipa, ki se po Novi Gorici sprehajata v popolnoma enakih oblekah. Lepo ju vprašam, če sta geja. Takoj sta mi kazen napisala. Zdaj niti vprašati več ne smeš...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vpraša Janez Aleša:

- ”Kam greš letos na morje?”
- “Veš Janez, letos bom naredil drugače, kot prejšnja leta!”
- “Kako to misliš?”
- “Ja, pred dvemi leti si mi rekel, da naj grem v Turčijo. Vse super, super plaža, hrana, prijazni ljudje, ampak Mojca je zanosila!”
- “Pa dobro, to je super!”
- “Jah, prejšnje leto si mi rekel, da naj grem v Grčijo. Super plaže, super domačini, odlična hrana, lepa kultura, ampak moja Mojca je spet zanosila.”
- “Ja, ok. Kaj pa si mislil letos spremeniti?!?”
- “Ja, letos pa bom mojo Mojco peljal s sabo na dopust...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Blondinka obišče moža v zaporu. Pred odhodom se obrne pazniku:

- “Ne bi smeli siliti mojega moža, da toliko dela. Povsem je izčrpan!”

Paznik se nasmehne in reče:

- “Saj se šalite? Samo je, spi in poseda v celici!”

Blondinka odgovori:

- “Pa kaj še?! Pravkar mi je povedal, da že mesece koplje tunel...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne vem, ko se ponoči vozim domov vidim vsaj pet policijskih avtov, ta pa neopažen čez pol mesta po pločnikih, parkih, vse cvili od gum, pred blokom se zaletava, pa ga nihče ne vidi. Mene bodo pa eno uro preverjali če imam vse žarnice, pa datum prve pomoči, homologacijo, itd

@Boss, nekaj se šušlja o Land Roverju Defenderju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Sva se z ženo malo sporekla...

Včeraj si je pobarvala lase in ko je prišla domov, sploh opazil nisem.

Danes, ko je pa FucksWagna parkiravala v garažo in odrsala zadaj desno po blatniku, sem pa bos ven prletu gledat, kaj je ratalo.

Potem mi pa očita, da mi pločevina več pomeni kot ona!

Ženska sploh ne razume, da me prav malo briga za FucksWagna. Ampak v tej garaži je parkiran tudi moj motor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Danes stojim v trgovini, na trak pa sem položil samo eno stvar: škatlico kondomov.

Opazim, da ženska za menoj strmi v škatlico in ko me pogleda, vzpostaviva očesni stik. Ženska z roko seže v košaro, ven potegne kečap in mi reče:

- "Očitno sva oba kupila nekaj, kar bova dala na klobaso..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se mi hvali sodelavec:

- "Vsak večer grem na pevske vaje."

- "Pa te to tako veseli?"

- "Pa še kako. Tam igramo karte, plešemo in pijemo."

- "Ja, kdaj pa pojete?"

- "Ko gremo domov..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.