po moje ?elijo, da bi shuj?ali in postali manekensko vitki - ker sami pa? te?ko dr?imo striktno dieto nam bo ablast pa? pomagala - zahvala gre predvsem JJ-u, argentincu, ministru Gregorju in Andreju iz ?tajerske... guys you're the best - we love you all
Kva nam to nuca da smu?a? od 4. razreda ?e te pa ni na meet !!!
?e je pa vreme u kurcu zadne cajte...
zaka pa ne gre nobedn z giga ?portom :ne vem: mi hodmo, ker je sam avstrija pa sem tam zmenmo da gremo gre se pa kak flachau, gerlitzen, badkleinkircheim, schladming, molltal,... se spla?a pa ?e poceni je fulll, zdele ko se gre v badkleinkircheim 12ega je do 14 ali 15 let nwm 19? za odrasle pa okrog 30? (ne me dr?at za besedo) karta + prevoz mal pre?ekirajte pa gremo enkrat vi z ljubljanskim giga mi pa s celjskim giga, ker grejo itak vski na enako destinacijo
Lih mal prej me je ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik!
da nisi ti kak zglob al pa kak nosilc uni?o al je blo bol tak da si se sam naslonil gor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani