Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

po moje ?elijo, da bi shuj?ali in postali manekensko vitki - ker sami pa? te?ko dr?imo striktno dieto nam bo ablast pa? pomagala - zahvala gre predvsem JJ-u, argentincu, ministru Gregorju in Andreju iz ?tajerske... guys you're the best - we love you all :bravo:

:hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

so uvedli kebrov zakon da bi nehali pit,

so uvedli protikadilski zakon da bi nehali kadit,

so podra?ili hrano da bi......

... nehal jest :D beda so te podra?itve :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smu?arji pomo?
Napisano

Tega elana ne poznam

Fischerja rc4 sem ze peljal, pa je kar lahka smucka pa tud hitra. Mi je bla zelo vsec.

pa ni slu?ajno premehka? ker ?e je mehka bo predn del smu?e gor pa dol skakal, kar pa ni najbolj prijetno :ne vem: men mehke niso preve? v?e?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

Kva nam to nuca da smu?a? od 4. razreda ?e te pa ni na meet !!!

?e je pa vreme u kurcu zadne cajte...

zaka pa ne gre nobedn z giga ?portom :ne vem: mi hodmo, ker je sam avstrija pa sem tam zmenmo da gremo :jupiii: gre se pa kak flachau, gerlitzen, badkleinkircheim, schladming, molltal,... se spla?a pa ?e poceni je fulll, zdele ko se gre v badkleinkircheim 12ega je do 14 ali 15 let nwm 19? za odrasle pa okrog 30? (ne me dr?at za besedo) karta + prevoz :ouje: mal pre?ekirajte pa gremo enkrat vi z ljubljanskim giga mi pa s celjskim giga, ker grejo itak vski na enako destinacijo :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

lej ko ma stric yavar tut take smu?e ko jz :bravo: 99cm :vesel: drga? mam pa alpin bord --> burton :rispekt:

drga? smu?am od 4. razreda, bordam pa tretjo sezono :bravo:

EDIT: kdo ti je pa en pancer suno :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Predvidevam da je to druga steklenica, ker iz zprte ne more? naliti dveh kozarcev. :D

:hohoho::hohoho: mogo? majo pa na podnu lukno, al je pa kelner harry potter :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lih mal prej me je :policaj: ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik! :ouje::hohoho:

da nisi ti kak zglob al pa kak nosilc uni?o :blink: al je blo bol tak da si se sam naslonil gor :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.