Seveda je ta voda enaka Mg vodi, samo nočejo, da norod hodil po njo... Cena v trgovini je kot bi tankal bencin pa računajte koliko je stroškov z vodo vs bencin....
Vse več bencinskih črpalk v Nemčiji zaračunava zrak za...
Pohlep je povsod kjer je vsaj malo možnosti za dodatni zaslužek 🥴 Zanimiv članek za nekatere, ki še vedno mislijo, da je pumpanje gum parkrat na leto dovolj za varno vožnjo... Pri pumpanju pa se lahko še mimogrede kaj drugega opazi... 😉
@g.Wankel tole mislim, da ni ravno po pravilih o komuniciranju, da javno v profilu uporabljaš sliko nekoga drugega in še to brez dovoljenja avtorja slike.
Enostavno nisem imel volje se zapenjat, ker v tej zgodbi lahko vsak trdi svoje. Oni, da so ploščice in diski potrošni materjal - jaz pa, da bi ostali celi še za nekaj časa, če jih ne bi zjebal del, ki je v garanciji.
Če bi se to zgodilo v prvih dveh letih bi se šel pregovarjat, tako pa enostavno nisem imel volje pa čeprav bi verjetno imel prav.
Mogoče so se odkupili s tem, da so me preko vrste vzeli obakrat takoj in da sem bil že naslednji dan v obravnavi - ponudili so mi ta prvič, da lahko kar pustim avto tam, sam sem imel obveznosti pa sem pripeljal naslednji dan.
Mislim,da si nekje globoko v sebi ocenil,da za spremembo tokrat nimaš prav in si lepo popustil...😉 Kolikor mi je znano pa pri Mazdi ni neke gužve, vsaj na našem koncu je tako.....😉
Sam jih že leta in leta na platiščih shranjujem takole, kakšnih težav pa nisem opazil:
Pred shranjevanjem jih edino očistim-operem, posušene pa do naslednje sezone zložim v neogrevano leseno lopo, pokrijem in pustim pri miru. Nobenega prelaganja, spuščanja zraka, ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja kaj ti pa tule ne paše, saj ni Ford.... 😁 Slej ko prej bo podoben tej varianti.... 😊😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani