Meni je bolj grozno, ker vem za dva primera, ko jim je po preboleli koroni ponagajal krvni strdek. Sodelavec je prišel že nazaj delat, pa ni en teden zdržal, ko ga je infarkt. Pa z enega vrtca v ljubljani pa tudi vzgojiteljica, njo je pa kap. Pa oba stara okol 40. 😒 To so moja leta drgač
Tale Corona je res izgleda loterija in se zato ni za zafrkavati. Poznam pa gospo 89 let staro, ki jo je prebolela le z malo vročine.
No, sej zato sem napisal, ker 2000k in 2570k je malo drugačna številka. To je osnova. Sedaj pa prosim napiši še dodatke brez malice in prevoza, da vidimo celo sliko.
En sam dodatek - dodatek na delovno dobo 169 € bruto, 107 € neto. Končna neto za december 2020 je bila 1.707€ + 60€ za malico in vožnjo.
Tudi meni ni všeč in je to v nasprotju z mojim načinom razmišljanja,ampak jbg,zasluzil je.... Vsi delamo za denar in vsak posrednik posreduje zato da zasluzi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale Corona je res izgleda loterija in se zato ni za zafrkavati. Poznam pa gospo 89 let staro, ki jo je prebolela le z malo vročine.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani