Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

pizda... a res? Hrvatom po?iljajo no?e pr nas nas pa pu??ajo s trdim.... bil v zadnjem tednu na 10 pumpah in odgovor je enak prej?njemu (Jur?ek press).

mi smo ?e zdavni vse zbral :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Je bil Pre?eren v eni gostilni in se ga je malo napil,

Pa mu da kelnarca klju? od sobe, da bi se malo poigrala

pa mu zjutraj na listek na vrata napi?e

?rn mantl siv klobuk, Francl ni za fuk,

Pre?eren pa zraven dopi?e

li?ke rude?e, siske vise?e, lukna velika, Franceta ne mika!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Verjamem, da prekr?karji ne marate, ?e vam kdo "najeda" pri va?em delanju prekr?kov. Ampak s tem se bo? moral sprijaznit, ?e bo? nadaljeval s to prekr?karsko prakso. ?e bo? delal prekr?ke in ostale pizdarije na cesti, ti bo policija in civilizirani ljudje zmeraj "najedali" in te opozarjali, da se tega ne sme delat.

Tako pa? je. ?al, se prekr?karjem vzgoja ne prime ?ez no?. To je dolg in naporen proces. In ti pravi?, da jaz , ki zagovarjam vzgojo, red in disciplino na cestah, ne po?nem ni? koristnega tukaj? Ejejej, pamet prekr?karska.....

Pa ?e enkrat te vpra?am: ?e ti grem tako grozno na ?ivce, zakaj me ne ignorira??

bla, bla, bla, bla :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj je to zaen Lanos? :lol: Samo zaradi GT mi je ?al, da nimam PS3-ja (z volanom seveda).

kaki Lanos, je pa kr Lantis TypeR :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pa ?e ena tvoja nelogi?nost, ko pravi?, da bi s tem zni?anjem hitrosti, spet nekdo rad kasiral. A ni zna?ilnost avtov tak?na, da z manj?anjem hitrosti avto manj goriva ?re? Lepo v drugi prestavi vozi? 30 in s tem privar?uje? na bencinu. Torej stro?kov bo manj, ne pa ve?.

jebesh ?paranje goriva, kdor ima ta tro?i :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Janez je sumil, da ga ?ena vara, zato je najel detektiva ... Ker ni imel dovolj denarja, je poiskal najcenej?ega ..... Kitajca.

Po nekaj dneh dobi pismo:

Most honorable sir!

You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window.

He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I not see.

No fee,

Cheng Lee :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

V Premium Rush je pa Mazda dobro pla?ala reklamo, poleg glavnega vozila detektiva M6 V6 (ameri?ka je huda....) se pojavlajo stalno ?e nove trojke limo in hatchback, starej?e mazde, CX9... :jupiii:

sm ?e dal download :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.