Car je kul, Fritz tudi pa od Tomija predlog mi je tudi u?e?.....torej najraj?e bi vidu ime da je dvozlo?no ne ve?.....ker pol je res problem kri?at za njim
Kyuss....useeno mislim da pretirava?...navsezadnje se ti je Tomi opravi?il.....kar pa ti o?itno spregleda?....TOREJ ?E ENKRAT.....umiri ?iv?ke ki bo? gube na ?elu dobil......
Kiuss...mislim da bi po tolkih postih lahko ?e opazil kdaj se ?alimo tuki kdaj pa ne...in semi mi malo infantilno zdi grozit neki tuki gor....kaj smo ?ivali????
Sicer pa je kmet dobra pohvala.....kmeti dandanes dr?ijo svet pokonci in ti garantiram da ni blo n? slabo mi?ljeno...!!!!
uuu nimam pojma.....nisem pri?akoval takega....sem mel mikrobiologijo danes... :ne vem: blo pa kar neki....in vidva s Tomijem sta kriva da se nisem u?il!!!!! Zdej pa oba s lopato po levem mezincu....
LP david
Bo? vidu, da bo... pozitivne misli in bo
Midva s Tomijem sva ti pa samo vzpodbudo vlivala Zdej pa lopato za hvale?nost dobiva?
btw...kaj pa ?tudira??
Ok lopato uzamem nazaj.....
Sicer sem pa na Biotehni?ki fakulteti.....oddelek za zootehniko!
Kaj tle dogaja za moji mhrbtom.....cocktaili ?akajo.....panashe je pa pika na i!!! Vaz bom use za uha primu!!
LP daVid
Ja, ?e te pa ni bilo :ne vem: midva sva bila pa ?ejna
lp
Btw...kako je ?el izpit?
uuu nimam pojma.....nisem pri?akoval takega....sem mel mikrobiologijo danes... :ne vem: blo pa kar neki....in vidva s Tomijem sta kriva da se nisem u?il!!!!! Zdej pa oba s lopato po levem mezincu....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LP david
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani