Fak do Gorice sem se jaz trepetal, en za drugim, burja led stalno metala s kamionov, pred OMV ze stali za cestnino, en je rikvercal mazaj po levem ker je sel mimo itd itd
Katastrofa
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vozili so en za drugim na razdalji 10m......in ko je prvi pri?el do cestninske in za?el zavirati zadaj sploh niso vedeli kje so.....(potrdil kolega policist, klical ker startam za italijo...)
in nvidia bo rasla nenormalno, trenutno niso sposobni dobavljati naro?il, tudi nam ne......poleg intla so definitivno na? najve?ji dobavitelj....samo decembra je bilo za 250MIO projektov, za 2018 je na?rt 800MIO na tem podro?ju (samo EU bo financirala 1B na tem podro?ju, predvsem farmaciji in zdravstvu)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ampak Zmaj nekaj ne gre tukaj skupaj, blockchain je bil narejen ravno zato da gre za decentraliziran sistem, ki s podjetjinin podobno nima veze. Izjema je Ripple ki ima za seboj firmo in banke. Temu zanimivo ne pomaga nobena objava o siritvi vec, vceraj in danes dve mocni objavi a razprodaja se nadaljuje, ker to niso investitorji ampak navadni ljudje.
Tako, da ne bi ravno verjel temu glede gospodarstva (za konje), po moje gre za to da je celotna zadeva slonela zgolj na oportunistih ki so te konje meli za priloznostno tradeanje in sedaj ko je panika prodajajo panicno....navadne ljudi pa ni tezko prestrasiti in prepricati (s takimi objavami kot je ta clanek, ki sam sebe negira...) sesutje trga zato ker se krepi gospodarstvo???
A ves vlozen denar je sel nekam - nekam je tistim ki sons tem zaceli z majhnim, zelo veliko pa v provizije menjalnicam kot so Bitstamp in ostale, evro tu evro tam....tranzakcij na dan je biljon po svetu....
?e bojo kaj manj?e provizije pol kul, druga? pa naj se grejo nekam..?e za paypal sm bil trikrat na banki zarad verifikacije in linkanja kartice s pp ra?unom.
Zakaj si pa moral na banko?? Meni ni bilo treba za TRR in kartice
Zmaj a tvoj finan?ni svetovalec ni predvidel tegale masakra? Al ve samo kdaj bio ?lo gor?
Apple je tudi v velikih te?avah (denar imajo in ga bodo imel) a prodaja iphone X-a ni zadela niti 20% na?rtovane prodaje.....baje se tudi pri nas umika iz prodaje (mi je rekla v?eraj na Telemachu), precenjen je....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e bodo p?a sedaj Jakovu pustili nositi zastavo na zaklju?ni prireditvi, ker se zna zgoditi, da bo edina...
Aja verjetno ne bo, saj ni zlata....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani