Dobr cvili Lu?ka, tole je sli?ati kr mal kruto! Meni je fajn kake mul?ke peljat pa se smejati, ko za?nejo "bremzati". ?e vedno mi je ?al, da nisem sosedovega 18 letnega mul?ka in njegovega kolega snemal ko sem pri xyz km/h pred ovinkom vpra?al, ?e bi bremzal pa si rekel "ahh neee" unadva pa "Neeee?!!?" pol sem ju pa pomiril pa "no maj?keno bom" pa sem res bolj malo pobremzal.
Model ima pri 3:20 res zadovoljen fris k jo je takole prestra?u!
I fucking love his expression throughout this. Not a single fuck given.
pa jaz sem proti fotkanju itd. ljudem naj se da kes in naj se ne dela scena iz tega.
Tudi res. Torej, kdaj boste dolo?ili kam se da denar. Predlagam, da se zbere nekaj idej (mogo?e da vsak kak predlog in se naredi anketo)? Jaz vem za ene v na?ih koncih (tudi Morav? ma?k), ki jim je zadnji? pogorela hi?a, mogo?e ste brali v Novicah.
Na koncu SMTV posnetka se doda bonus clip in v 10s pove, da so foruma? pomagali neki dru?ini? Ne bi pa delal iz tega cele zgodbe in pompa ker dostikrat se tako samo ven me?ejo nekateri (slavni).
Si ti mal pozabil, da ima SDS najbolj disciplinirane volilce, pred ?asom sem bral ?lanek v Delu, kjer so JJ poimenovali kar teflonski Janez, ker se ga nobena afera ne prime (podobno je tudi z Zokijem, ampak to je ?e druga zgodba).
In verjemi, tudi tole bo ?e ?ez 2 meseca pozabljeno v o?eh javnosti, v o?eh volilcev SDS je to ?e sedaj ena prenapihnjena zadeva, potem pa pohod na naslednje volitve.
Tripa me na polno pri tem ?pilu, driblat mal diplomacijo, in potem ?tudiratt taktike v epskih bitkah.... zan? pono? nisem spal, ko sem ?tudiral vse mo?ne taktike.
Prvi Shogun Total war je edini ?pil zaradi katerega sem ?el spat ko je za?el kikirikati petelin in sploh nisem opazil koliko je ura. "Samo ?e to sezono, ah dajmo ?e tole bitko, mah tole morem prestaviti, da ne pozabim jutri..." Prvi? in zadnji?.
Bil je ?upnik iz sosednje ob?ine. Ni bila njegova prva taka nesre?a.
Sem se pa zamislil, v tem kri?i??u je nekaj let nazaj en tovornjakar (sicer v avtu) zletel ven, zdajle je pa tovornjakar enega zbil.
Kak km prej sta ?la na ono stran dva kolesarja (v razmaku nekaj let).
V istem ovinku sta bili ?e dve nesre?i, obe s tremi ?rtvami. Nazadnje, ko je bil ?elni trk so trije umrli ena sovoznica je ?e v istem kri?i??u do?ivela nesre?o in jo je odnesla le z zlomom roke.
Nekaj km naprej od tu v enem ovinku sta dva motorista zletela ven. En na drevesa, drug kasneje v tovornjak.
Pred Morav?ami sta v razmaku par 100m umrla dva iz iste vasi. En mlad in kasneje en star pe?ec.
Na isti dan je v Krtini (soimenjak iz iste vasi kot zgornji) v kri?i??u en zbil mopedista, ki je zavijal, ?ez nekaj let je pa v istem kri?i??u nekdo izislil nekoga in se mu ni iz?lo. Prav stra?ljivo, da imajo vse nesre?e na neke ?udne podobnosti in to na istih mestih. O?itno to so nekak?ne ?rne to?ke.
Glede preteklosti SFRJ ipd., pa ni za posplo?evati, saj tudi marsikateri ?istokrvni Slovenec ni ?isto ?ist glede vojnih zadev ipd., ampak to ne more? posplo?evat na folk....norci so pa itak vsepovsod. Tudi Japonci niso bili nedol?ni pa vozi? Japonski avto, poglej kaj so Nemci naredili 70+ let nazaj pa marsikdo ?ivi za svojega golfa, opla ipd. tako da ne moremo se iti tako....res ne.
To je beseda!
Kar se pa ?tajerske ti?e pa ne jamrat ko boste za vize fehtali, da boste lahko delali v Sloveniji in, ?e bojo kolone na Trojanah. OK dost heca.
Glede srb??ine ja, nekaj je pisalo o tem v ?asopisih, ampak ker nisem iz LJ nimam nobenih informacij iz prve roke. Za cirilico pa ni bojazni, vraga saj ni dobil 100% podporo.
Zdej pa mam par vpra?anja za vas na drugi strani Trojan:
Glede, da je bil na? del Slovenije proti Zokiju in to zelo o?itno ali rabim od sedaj naprej, ?e pridem k vam v LJ na obisk potni list, ker neki sem sli?u, da so pri nas ?e novi potni listi, Republika ?tajerska?
Pa kolkor sem sli?u, velja za tiste mlaj?e, da naj bi se obvezno mogli cirilico u?it, ker bo to po novem uradna pisava, tak da to bo ?e zanimiv, pa baje ?e vse tipkovnice se bojo zamenjale zato.
Matr kam smo pri?li, da nam zopet vladajo ludje, ki so bli glavni krivci za razpada SFRJ, komi smo se jih zmebil ?e nam spet vladajo.
Na?i (Heliosovi na sliki) gasilci so imeli ?isto preve? dela. Tile Balenoti so pri nas tako popularni (Suzuki servis) kot, da so najve?ji stroji. Tale z Audijem je pa tut izsiljeval na regionalki kjer je omejitev 90, in je dovolj pregledno. Tovornjak gotovo ni priletel 150, da ga ne bi opazil. ?al se ni iz?lo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj vem, da sm sitn ampak a ?e ima kdo kake ideje komu prispevati?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani