Heej mazda?i, bo ?el kdo stati v vrsto za nakup delnic ter dr?al pesti da jih bo ?im ve? dobil za vlo?eni denar, ter tvegal ali bodo ?le gor ali ne. Izbrali so pravi ?as za prodajo saj so imeli v polletju tak?en dobi?ek kot lani celo leto?? hehe...malo mi smrdi tolele. Napovedano je da bodo za?ele kotirati na borzi ?e 04.12.07. Mene mika, samo sraje je to da se lahko zgodi tako, da npr. vlo?im 10t EUR potem mi pa vzamejo samo 10% zneska kar je pa en velik jajc vse skupaj. Spremlja kdo in se kaj ukvarja z vrednostnimi papirji ipd.?
Kupil sem jih preko gume direkt, so bile pa 65,40 EUR po komadu...GY UG7+, pri mimovrste so 63,36EUR (?e pla?a? v gotovini oz. jim naka?e? na ra?un) + po?tnina, samo ker imam dobre izku?nje z gumi direkt sem jih tam vzel.
Mislim da tole brunarico lahko najame? oz. dobi? kontakt v Horse pubu pri Ruskem carju. Vem da so tam imeli napisano glede oddaje. Je pa ta hi?ka ?e zavije? na nem?ko cesto in potem ?ez cca. 100m desno, mimo teni?kih igri?? in si tam. Ima? ?trom,?ank,RO?TILJ, ipd., mislim da je tudi muzkika. Je pa tudi za ve? ljudi, sem ?e parkrat piknikiral tam
hehe..dobre tele po?itnice. Evo se pohvalim z "izletom" v Rim. Ob 2.30 smo ?li dol, bili v Rimu 2h in nazaj v Slovenijo pri?li ob 22.30 Spedy gonzales.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
...da ne pi?e kje v drobnem tisku da pa lahko vsak nato?i 10litrov goriva
Povezava za deljenje
Deli na druge strani