Sm ?ele zdele opazu (sm mev dons dopust in se ?ov vrtnarja, k ma mami 50 let, pa jo je treba mav presenetit), no fino da spet dela, k je biv totalni mrk neki cajta!
?e ve?ja morala pa bi bla, ?e se bi mev dons slu?ajn kej cajta oglast do majstra Gustlna, pa obenm ?e pober? odbija?. Do njega pa bi se oglasu, k ?e zmer voz cuka pa fuka, pa bo zdej maher neki cajta tavov u temi in bi mu loh ti kej nakazu! :ne vem:
Ja ve? kako je pospe?ke mam do dolo?ene brzine res mogo?e malenkost bol?e, bi blo treba pomert, upam d me nav na dan dirke kej fuuukal, d bo pol blama?a use skupi!
Bomo vidl zdej ko bo novi benz filtr!
Pa niti ni drago tole use skupi, maher mi je use menju kar sm na?tev, pa je reku tm ene 250 ojrov, s tem da je jasno on nabavu matrjal, to se mi zdi kr kul, glede na to, da za Mazdarijo deli lih niso kot za Fiata pocen! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke kolegici, upam d kej ve?kat med ns uleti - u dru?bi treh mazdilakov seveda, enga mesnatga in dveh plehnatih!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani