Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

A ti temu verjameš? 🙄😀😂

Ja. To je vsaj razumna razlaga. Vse ostalo eko nabijanje je kr neki. Po moje so  največji packi tisti, ki se vozijo tudi poleti z zimskimi gumami. To so pravi eko-teroristi. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 minutami je Deeyan napisal:

Sem dal namontirat gume na frisno zrihtane felge pa dobim tole nazaj na eni felgi 🤦‍♂️

IMG_20220610_183207.jpg

Kaj je olupljeno? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Voda in Kozel, zmagovita kombinacija..... :jupiii:

IMG-679a4ab0a29878739a176e4a1db39332-V.jpg

Jaz sicer nisem pil piva ampak sem se tudi pravkar vrnil s plavanja. Morje je že čudovito toplo(24°C), tako, da je prava uživancija. Gneče pa nobene. 😊

Vsak dan po kosilu skočiva z ženo plavati pribl. kilometrček ali dva ( ne samo  namakati 😊). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 56 minutami je Boss napisal:

V bistvu je tole totalna kvaliteta asfalta. V 24 letih se luknja ni spremenila niti za centimeter, celo kamenčki in pesek je na istem mestu. Vse je enako le slika je barvna. Ja leta 1991 barvnih filmov sploh še ni bilo, v kinu so pa šele začeli s predvajanjem prvih zvočnih.

Lepo se vidi, da je fotoshopirano. Še posebej tam, kjer stojita osebi je zelo amatersko narejeno vse skupaj. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou preuč vsega tega...

Italijanska vojska ima vaje, letajo pa nad Slovenijo? Ali pa še niso ugotovili, da je Rupnikova linija zgodovina in da se je meja premaknila? Ali pa bi radi premaknili mejo nazaj na "Rapalsko mejo", kot Rusi v Ukrajini - zdaj je prilika...

Sicer pa - saj tudi Giro di Italija kroži čez Slovenijo...

A hribi pa niso kopno?

Slivka, bo potrebno malo pojačati dioptrijo očal. Napisal sem " nad koprom". Sicer z malo začetnico a vendarle. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 22 minutami je Slivka napisal:

Nam pa že dva dni brenčijo nad glavami neka vojaška letala. Sicer nisem ekspert ampak toliko se pa spoznam, da vem, da takih Slovenska vojska nima. Mogoče kdo ve, kaj se dogaja?

Baje, da so Italijani. Tudi nad koprom se radi vozijo zadnje dni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

Sem mislil pred vsem na akcije in priložnosti Liverpoola, ki jih ni izkoristil.... 😊😉

Ja, tu se pa strinjam. Je obveljalo pravilo-kdor ga ne da, ta ga dobi. 😊

Sicer nisem navijal za nobenega, a nekako bi bil bolj vesel zmage Liverpoola. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Real je PRVAK......:jupiii:

Dobra tekma je bila....👌

Meni pa nič posebnega. Toliko so govorili vsi o njej, da bi morala biti tekma vseh tekem. To je podobno kot ko greš na kak koncert, ki je ful reklamiran in hvaljen, na koncu si pa, razočaran. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 8 urami je LabiGT napisal:

A Iron Maiden v nedeljo zagreb te ni? Jaz bom tam

Na žalost ne. Imamo eno fešto v soboto (40 obletnica mature). 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Nazadnje sem poslušal, v živo seveda, Dream theater prejšnjo soboto v Milanu. Bilo je megalomansko. 👍 Sedaj me čakajo še koncerti - Steve Vai, (Udine) Whitesnake & Europe (München), Alter Bridge (Assago, Italija). Najbrž bo še kaj zanimivega vmes. Moram nadoknaditi izgubljeno zadnji dve leti. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliranje hladilnika
Napisano
pred 53 minutami je Nejc1986 napisal:

Jaz bi dal v kuverto denar za vrata + delo. Če bi vzel,ok. Če pa nebi vzel,bi ga pa ob priliki častil s pizzo,pivom,neko malenkostjo... 

Take stvari se dogajajo,dokler je samo to... Jaz vem da se nebi preveč sekiral .

Če si picajzlast, se sekiraš.Jaz bi se tudi. Zato bi mu najverjetneje spoliral cel hladilnik, ne samo vrata. Da ne bi bilo videti razlike. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - konec zgodbe
Napisano
pred 4 urami je dpicul napisal:

Ne, ne bo prišla. Kar je vredu na avtu za 4900€ je 1. lastnik in realni kilometri. Če pa se sprehodiš naokrog, ugotoviš da lahko daš na njega 1000€ ali več. Razne praske, ki so normalne z leti bi še pogojno toleriral, en udarec na zadnjih desnih vratih pa ni, bi bil kar zdrel za popravilo, ampak če lastnika ne to ne briga, ti pove o njegovem značaju, da ne govorimo o plastikah spodaj, lahko rečem da jih držijo vezice skupaj. Oprema avta je osnovna, senzorjev zadaj ni, na zadnjih vratih manjka enhih 5cm2 barve, žarometa totalno zamegljena,  steklo meglenke spodaj počeno..

Sej vem, sem lahko preveč zahteven glede na starost, ampak če je bil moj kot iz trgovine pri skoraj 310.000 km, se bo pa ja dobil še kak tak resen prodajalec, ki skrbi za avtomobil kot jaz?

Ta je bil verjetno tak model tipo - avto je zato, da se uporablja, ne pa zato, da se ga glanca in pazi nanj. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Po tejle zimi bo pa kmalu pasal tale prestol.... 😀

Screenshot_20220403_074425_com.viber.voip~2.jpg

Samo, če bo šlo s tem vremenom tako naprej, bo pomlad pri vas nekje proti koncu maja. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 minutami je Slivka napisal:

Koliko časa me ni bilo na forumu, ne vem - nisem štel. Internet je bil, ni pa bilo časa, ker smo imeli obilo dela s takimi, ki so trdili, da je kovid samo ene vrste prehlad. Zato me je to tudi tako vrglo...

Temo o koroni in cepljenju in podobnem pa ne spremljam in ne berem. Ker enkrat sem "padel noter", pa me je kar slabost prijela in sem imel dva dni drisko. Taka strokovnost ni za mene...

Ok. Opravičilo sprejeto. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 12 urami je Slivka napisal:

Še en facebook dohtr in google primarij... Če si tako medicinsko podkovan, potem veš, da ima bolnica en vhod in dva izhoda. In če te odpeljejo skozi tisti drugi izhod... No, v takem primeru ti ni nič več hudega... In iz naše bolnice so zaradi "prehlada" peljali vsak dan enega ali dva. Tako, da ne mi pametovat. in če je res samo prehlad, pridi pomagat v bolnico na "prehladni" oddelek. Ti niti zaščite ne boš potreboval. Prekleta reč, a morate zasvinjat cel forum. Če imaš neke svoje nazore, se dobi z enako ne-mislečimi in debatirajte v temi o koroni in cepljenju, ostalo pa pustite na miru.

E, moj Slivka. Se vidi, da te dve leti ni bilo na forumu, ko nisi imel interneta. 😉

Če greš v temo korona ti bo vse jasno. Če bi bil pridno na forumu, bi dobro vedel, da sva z Binijem najbrž največja zagovornika cepljenja in ukrepov. Ne smeš reagirati vedno na prvo žogo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 20 minutami je FuManchu napisal:

Jaz pa vročine nisem imel. Me je pa par dni bolela menda vsaka kost. Dobesedno se nisem mogel vstati iz postelje:blink:

Kaj takega še nisem doživel.

Prehlad. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Screenshot_20220331-103519_Messages.jpg

Pa kaj je to sedaj? Vsak drugi, ki ga poznam je pozitiven. 🤔 A še ne bo konec tega prehlada.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 30 minutami je NevLado napisal:

Vredestein zimske gume zakopljejo na moji  čim pohodiš na več kot pou gasa .

Meni še prej. P v ovinku hočejo ravno namesto v ovinek. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.