Ja. To je vsaj razumna razlaga. Vse ostalo eko nabijanje je kr neki. Po moje so največji packi tisti, ki se vozijo tudi poleti z zimskimi gumami. To so pravi eko-teroristi. 😊
Jaz sicer nisem pil piva ampak sem se tudi pravkar vrnil s plavanja. Morje je že čudovito toplo(24°C), tako, da je prava uživancija. Gneče pa nobene. 😊
Vsak dan po kosilu skočiva z ženo plavati pribl. kilometrček ali dva ( ne samo namakati 😊).
V bistvu je tole totalna kvaliteta asfalta. V 24 letih se luknja ni spremenila niti za centimeter, celo kamenčki in pesek je na istem mestu. Vse je enako le slika je barvna. Ja leta 1991 barvnih filmov sploh še ni bilo, v kinu so pa šele začeli s predvajanjem prvih zvočnih.
Lepo se vidi, da je fotoshopirano. Še posebej tam, kjer stojita osebi je zelo amatersko narejeno vse skupaj. 😊
Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm prou preuč vsega tega...
Italijanska vojska ima vaje, letajo pa nad Slovenijo? Ali pa še niso ugotovili, da je Rupnikova linija zgodovina in da se je meja premaknila? Ali pa bi radi premaknili mejo nazaj na "Rapalsko mejo", kot Rusi v Ukrajini - zdaj je prilika...
Sicer pa - saj tudi Giro di Italija kroži čez Slovenijo...
A hribi pa niso kopno?
Slivka, bo potrebno malo pojačati dioptrijo očal. Napisal sem " nad koprom". Sicer z malo začetnico a vendarle. 😊
Nam pa že dva dni brenčijo nad glavami neka vojaška letala. Sicer nisem ekspert ampak toliko se pa spoznam, da vem, da takih Slovenska vojska nima. Mogoče kdo ve, kaj se dogaja?
Baje, da so Italijani. Tudi nad koprom se radi vozijo zadnje dni.
Meni pa nič posebnega. Toliko so govorili vsi o njej, da bi morala biti tekma vseh tekem. To je podobno kot ko greš na kak koncert, ki je ful reklamiran in hvaljen, na koncu si pa, razočaran. 🤪
Nazadnje sem poslušal, v živo seveda, Dream theater prejšnjo soboto v Milanu. Bilo je megalomansko. 👍 Sedaj me čakajo še koncerti - Steve Vai, (Udine) Whitesnake & Europe (München), Alter Bridge (Assago, Italija). Najbrž bo še kaj zanimivega vmes. Moram nadoknaditi izgubljeno zadnji dve leti. 😊
Ne, ne bo prišla. Kar je vredu na avtu za 4900€ je 1. lastnik in realni kilometri. Če pa se sprehodiš naokrog, ugotoviš da lahko daš na njega 1000€ ali več. Razne praske, ki so normalne z leti bi še pogojno toleriral, en udarec na zadnjih desnih vratih pa ni, bi bil kar zdrel za popravilo, ampak če lastnika ne to ne briga, ti pove o njegovem značaju, da ne govorimo o plastikah spodaj, lahko rečem da jih držijo vezice skupaj. Oprema avta je osnovna, senzorjev zadaj ni, na zadnjih vratih manjka enhih 5cm2 barve, žarometa totalno zamegljena, steklo meglenke spodaj počeno..
Sej vem, sem lahko preveč zahteven glede na starost, ampak če je bil moj kot iz trgovine pri skoraj 310.000 km, se bo pa ja dobil še kak tak resen prodajalec, ki skrbi za avtomobil kot jaz?
Ta je bil verjetno tak model tipo - avto je zato, da se uporablja, ne pa zato, da se ga glanca in pazi nanj. 😉
Koliko časa me ni bilo na forumu, ne vem - nisem štel. Internet je bil, ni pa bilo časa, ker smo imeli obilo dela s takimi, ki so trdili, da je kovid samo ene vrste prehlad. Zato me je to tudi tako vrglo...
Temo o koroni in cepljenju in podobnem pa ne spremljam in ne berem. Ker enkrat sem "padel noter", pa me je kar slabost prijela in sem imel dva dni drisko. Taka strokovnost ni za mene...
Še en facebook dohtr in google primarij... Če si tako medicinsko podkovan, potem veš, da ima bolnica en vhod in dva izhoda. In če te odpeljejo skozi tisti drugi izhod... No, v takem primeru ti ni nič več hudega... In iz naše bolnice so zaradi "prehlada" peljali vsak dan enega ali dva. Tako, da ne mi pametovat. in če je res samo prehlad, pridi pomagat v bolnico na "prehladni" oddelek. Ti niti zaščite ne boš potreboval. Prekleta reč, a morate zasvinjat cel forum. Če imaš neke svoje nazore, se dobi z enako ne-mislečimi in debatirajte v temi o koroni in cepljenju, ostalo pa pustite na miru.
E, moj Slivka. Se vidi, da te dve leti ni bilo na forumu, ko nisi imel interneta. 😉
Če greš v temo korona ti bo vse jasno. Če bi bil pridno na forumu, bi dobro vedel, da sva z Binijem najbrž največja zagovornika cepljenja in ukrepov. Ne smeš reagirati vedno na prvo žogo. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja. To je vsaj razumna razlaga. Vse ostalo eko nabijanje je kr neki. Po moje so največji packi tisti, ki se vozijo tudi poleti z zimskimi gumami. To so pravi eko-teroristi. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani