Sm kmet an s hribu doma, pa se na to ne zastopm lih tanartabl. Kej mi lohko kdo razloži, zakij keramična WC-školjka stane 60€ (primer 1 in primer 2) a keramični zob pa 400€...
Še en dokaz, da je pes res človekov najboljši prijatelj: ko te zaloti ob pol noči pri hladilniku, ti ne reče "Svinja, spet žreš" ampak se usede in je s teboj...
Hotel sem kupiti varnostni sistem za hišo. Dve kameri, montaža, 1500 €. Sem ubral drugo varianto. Pustil sem si brado, kupil sem dve sirijski zastavi in eno turško ter jih izobesil na dom. Od takrat je pred mojim domom 24 ur na dan policijsko vozilo.
Uradnik sedi na stolu v zobozdravstveni ordinaciji in stoka:
- “Joj, doktor, kako strašno me boli zob!”
Doktor mu pregleda zobovje, stopi do svoje mize, vzame v roke formular in ga ponudi uradniku:
- “Izvolite. Pojdite domov, izpolnite te formularje in mi jih pošljite po pošti. Plačajte še takso. Po mesecu do dveh vas bom ponovno poklical...”
Andrej je star že 40 let, pa še vedno nima dekleta. Nekega dne ga prijatelj Vlado vpraša:
- “Kako to, da pri tvojih letih še vedno nimaš žene. Vsi ostali iz družbe smo že poročeni, ti pa dekleta menjavaš kot po tekočem traku!”
- “Tega pa nisem sam kriv. Katerokoli dekle pripeljem domov za mojo mamo ni dobra.”
- “No, potem moraš pa najti dekle, ki bo podobna tvoji mami”
Čez nekaj tednov se ponovno srečata.
- “In? Si našel dekle podobno tvoji materi?” ga vpraša Vlado
- “Seveda sem. Popolnoma tak karakter ima kot moja mama. Ko sem jo pripeljal domov in jo je mama spoznala je bila zelo zadovoljna in jo je z veseljem sprejela.”
- “Se bosta torej poročila?”
- “Kje pa. Moj oče jo sploh ne prenese!”
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani