Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

To?no tako... mi sem pa na Pa?manu v Tkonu in je voda res od 25 in celo do 27?C , pa lastna pla?a, mivka, le?alniki, sen?ka pod borovci, ljudi pa glih toliko, da nima? ob?utka osamljenosti. Od kar so pa "za dom spremni" dejansko od?li domov se je pa ?e dogajanje v mestu normaliziralo in ni ve? ob?utka, kot da je finale ?ahovskega prvenstva.

Moram pa pohvalit Hrvate, ker tukaj res niso dvignili cen ampak so na ?isto sprejemljivem nivoju. Res pohvalno in ?e bo ?e naprej tako, se rade volje vrnemo.

Bili smo blizu...Pa?man Pa?man...

Vse dr?i, cene normalne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija, moja lepa dežela
Napisano

Naj se ?e enkrat zahvalim za uporabne informacije... Parkiral sem pri znaku za prepovedan promet...proti kantam za smeti... Je bila pa kar gu?va...ob 15 30 sem odpeketal proti posavju...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne zagovarjam voznika, ki je vozil avtomobile, vendar je definirano, zakaj se uporablja odstavni pas...?e se vozilo pokvari, mora biti ozna?eno s sto?ci, ?e je delo na cesti, pa s primerno signalizacijo...druga?e se na odstavnem pasu ne sme ustavljat in vozit...

Je pa tudi to, da voznik tovornjaka ni samo voznik, ampak ?e marsikaj drugega... Ta voznik je bil 500 metrov pred parkirnim prostorom...koncentracija pade, se i??ejo papirji, da se kaj ne pozabi...in to je to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Pozdravljeni.

Ne vem, ?e sem na pravi strani...zanima me, kaj pomeni razred 10 na spominski kartici...nekatere imajo razred 4...Class4 ali class10... Kupujem kartico za telefon, pa me zanima, kaj kupiti... :ne vem:

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.