Aha...?rta v kri?i??u je prekinjena ker iz te smeri kjer sta se prehitevala vedno zavijem tam notri, samo za pred kri?i??em pa nisem prepri?an ?e je prekinjena...znaka za obvezno smer na tej stranski ulici pa ni.
No fantje, kak?ne so krivde v tej situaciji? To se mi je danes pripetilo...odlo?im punco doma, pripeljem iz stranske ceste (rumeno vozilo) ustavim, pogledam na mojo levo ?e gre kdo, cesta prazna. Jaz speljem, naenkrat pa ko sem bil ?e na glavni cesti pred mano sivo vozilo prehiteva v kri?i??u ?rno vozilo. Jaz sem se seveda na milimeter ustavil, ?e ne bi on po?il vame, ko je ?el ?karjice nazaj notri, je pa tudi izsilil ?rno vozilo da je nekoliko zmanj?alo hitrost...
To je pa kri?i??e za v loko pri meng?u, sicer je cesta izven naselja, vendar je tu v kri?i??u omejeno na 60km/h...
Bi bil jaz kriv v tem primeru? Bi mazdo sploh lahko popravil, glede na to da bi ?el stavit da je imel vsaj ene 80km/h na uro, jaz pa sem stal na mestu?
V petek se spet isce prevoz do obale. Slovenske ali Istre...za zeno. Ker se vracam v nedeljo je brez veze da pride s svojim avtom. Bus pa vlak za Rovinj/Pulo gre pa zgodaj zjutraj
Kaj pa glossglockner? No jzt samo prvi in tretji vikend v avgustu nisem frej Sem pa tudi za Orlovo ja...pa lepo bi bilo da se nas nekaj zbere, ne da se samo trije fjakamo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ZMAJ res je...ampak po tem primeru se bom pa zgleda kar navadil da pogledam kot je jures rekel levo-desno-levo
Viper, tebi je pa itak pomoje poznana ta cesta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani