Ja kardašijanove nimajo za burek proti meni zdej 🤣🤣
Šalo na stran, v osnovni sem si poškodoval enico in sem na pol imel umetni zob...leta 2019 so se mi pojavile težave in smo se odločili korenino zrit ven in dat vsadek. Kaj je sledilo? "Zaradi griza ne morete imeti implantanta, ker si boste zgrickali nov zob ven". Tko da sm pol še 2 leti ortodontskega zdravljena dal skozi(popravil vse zobe in griz....uporabljal sem invisalign folije)...uglavnem zagonu za pol avta, ma kej čem brez zoba tud ne bom bil 🤣
Prvo kot prvo sem žvižgal kot sinička pa še prepih sm mel v ustih 😅🤣
Včeraj orng opral makino-zalival k blesav😂,da gre vsa sol dol🙄...kotni nastavek na Karcherja in gasa po podvozju...
Seveda tudi vse komplet zunaj...
Sem zmrznil k pič...😬🥶🥴...
Bo kdo rekel,da sem "čez les"😂...pa sem se danes grel z najlepšim grelcem😲....pa mal meska gor😋...in če je prevroče pa mal pirčka čez🍺...je sin prinesel-en češki🧐-dober pir😀👍
L.P.
Če bi jaz zdej v tem vremnu pral, bi neslo vodo k sosedu al pa v sosednjo vas
Oh ko bi ti le vedel koliko je bil NZXT CAM garbage na začetku(stare verzije programa),..ga ne bi kupil pomoje 🤣,.. jst sm bil blizu, da leti skozi okno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hmm prva tekma skupaj(luka po poškodbi) je kdo gledal, kaj se vam zdi? Po
Povezava za deljenje
Deli na druge strani