Barcafee, velika šalca za čaj 2 x na dan z dodatkom prekuhanega mleka/smetane iz vaškega mlekomata (3,9 % maščobe). Pa še 1 do 2 šalci pravega črnega čaja z mlekom.
Točno tako. Večina, ki misli, da nam je bilo takrat tako lepo, je bila še mlada. In takrat, ko si mlad, ti je vse lepo. Vsaj vidiš tako. Saj so bile tudi lepe stvari, ne rečem, več smo se družili, pa z majhnim smo bili zadovoljni(ups, malim).
In predvsem smo vsi takrat mislili, da tako pač mora biti.Ko sem bil majhen in je k nam prihajal na obisk stric iz Nizozemske mi ni nikoli bilo jasno, zakaj ima on vedno tako dobre avtomobile (vedno je vozil nove Toyote) in zakaj smo imeli mi le fiat 850.Zakaj je on, njegova žena in njegovi otroci vedno tako fansi oblečen in mi tako "češko". Zakaj nam je moral prinesti lego kocke od drugod, ker jih pri nas ni bilo za dobiti. Takrat sem počasi ugotovil, da je drugje drugače kot pri nas. Drugače, kot je prikazovala državna televizija. Po drugi strani mi pa ni bilo jasno, kako to, da imajo nekateri naši sosedi take nobel hiše in tudi fensi avte, pa živijo v Jugi. No, to so bili "malo boljši" državljani, pri koritu, "zaslužni". Takrat mi je postalo jasno, kako deluje ta njihov socializem"enak" za vse državljane. 🤫
Kakšen teden nazaj sem kupil UTP CAT5 10m ... okoli 3€ v elektro trgovini. Ponavadi imajo tam tudi konektorje RJ45 in ti jih lahko stisnejo gor.
Kabel je sicer najbolj zanesljiva varianta, samo kakšen pametni telefon ali tablica nimata RJ45 priključka. To pomeni, da boš v vsakem primeru rabil še "brezžično wifi dostopno točko" - kupiš kakšen poceni router na Bolhi in ga konfiguriraš kot "Access point".
Brez kabla rabiš Repeater (vsaj moj router lahko dela tudi v tem režimu), je pa fino, da imaš v stanovanju router čim bližje prikolice, kamor boš postavil repeater:
S katerega konca pa si (imam doma klešče za stiskat konektorje)...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
😉
Popravljeno od Janez007Povezava za deljenje
Deli na druge strani