Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Na fertig utrujen in neprespan na delovnem mestu. Sicer bi razlog sodil glih v obratno temo, ampak nima veze. :))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazda gangsterji, a niso zapori v državi že zdaj prenapolnjeni, menda se ne boste še vi pridružili s temi zverinskimi prekoračitvami omejitev hitrosti? :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Začenja se lušten wikend. :)

Pa hči se je danes vrnila ful vesela s šole v naravi, sem navdušen, da je ona navdušena in sva si v marsičem zeeelo podobna. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Napisano
pred 10 minutami je Slivka napisal:

Ja, to se pa strinjam!

Naša petka ima 350.000 km in na motorju sploh še ni bilo okvare. Je kar nerodna situacija, ko vsake toliko peljem kakšnega sodelavca, ker ima avto na servisu, mene pa nikoli nihče ne pelje. Posledično se jaz vozim zgolj in samo v Mazdi, ostali sodelavci pa v različnih vozilih, kar pomeni, da so bolj razgledani, jaz pa zaplankan vidim samo svoje Mazde in nič drugega. Tako da se tu kar strinjam, Japonci ne znajo narediti dobrega dizla...

Vi pri hiši toliko molite, da je to RAZLOG zakaj se vozilo ne drzne pokvariti. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 19 urami je Boss napisal:

A si driftal po snegu?

V nadaljevanju dejansko sem, ker mi je izredno padla morala zaradi te poškodbe in sem si daw duška na višji nadmorski višini. :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Kaj si ti že tam doma.....😊😆😉

Sem imel v delovniku 3h 'lufta' in prepričal sodelavca za pojedino. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 21 urami je Boss napisal:

Bi se prilegel pol še horsburger v kombinaciji s konjakom, da bi na konc zaspal k konj.

In neka večerna rekreacija v dvoje, da te vmes v križu useka kot konja (no tok DeSUS še nisem, hehe).

Danes lepo preživet popoldne zimskegai dne v Polhograjcih. :)

IMG_20230116_153358.jpg

IMG_20230116_153350.jpg

IMG_20230116_153407.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Konjska nedelja za mano; priprava vrta s konjskim zadnjičnim izdelkom, mesečno prebujanje mojega konjskega stroja in s frendom nosila v zgornji štuk kavč, kot konja. :)

IMG_20230115_101210.jpg

IMG_20230115_142256.jpg

IMG_20230115_185550.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.