Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

jz pa sm na cest ?e total hladn, ko me kdo izsil, si re?m hvala bogu da se je iz?lo (po to?i zvonit je itak prepozn, no in na sre?o u tem primeru recmo da to?e ni blo) :P

Ker tista neka slaba vola, pa po?ilanje u 3 pirovske, pa jebanje celo-dru?inskega debla, o?itno ratujem total "frigidn" ?ofer :hohoho:

Spomnem se tut npr. lansk let k sm se vra?u iz SG ko je biv "drek" od draga in so nas cev dan neki nafukaval, pa ponavlal smo vo?ne, itak se ni vedl kdo pije in kdo pla?a, pol sm se pa total razpizden dam pobrov, pa sta kolega Rok & Rok mislla, da bom pa zdej konj?ka stisnu do konca in se po mo?nosti kje razlepu u kakmu ovinku, no jz sm se pa pelu, raj ne povem kok po avtocest, pa? del? pod omejitvami, pa si mal ?vi?gu in mi je bla prov morala :blink::P O?itno tkt k sm ful gnile vole in ?iv?n, mi nakonc ?e kr na dobro volo za?ne sekat B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e pa ?e pa dobi pol svojo porcijo.

Hja porcija je pa odvisna od tega ka?n voz ti blenda, a ne?! Al da? (malo kostajnovo) porcijo Mtrojki tut? ?zmeden?:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

... d nism ve? nestrpn u prometu, ne prtiskam ve? hupe (razn kdaj za moralo) in (praviloma) ne vozm ve? u rmeno, ampak po?akam tok d je rde?a pa pol po?enem! :danzoman::P No u glavnem sm se kr discipliniru, ker pred tem so me uvr??al po vozni?kih navadah u najbol?em primeru nekam u Atene al pa Istanbul! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ja dej probi zakamuflirat ?imbl, sam gnoju pa res odrezat, ?e ma kej za odrezat, ker take scene pa adio pamet, kva bi ti ?ele naredu ?e bi mev streho iz blaga, loh si misl?! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mali de?ek z o?etom v avtu pre?ka 'vro?o' ?etrt.

O?i, povej mi kaj po?nejo gospe na plo?niku ?

V zadregi se o?e izvle?e z naslednjimi besedami :

Prodajajo sre?o.

Ko je pri?el de?ek domov, si je mali rekel, da bi si tudi on ?elel kupiti en ko??ek sre?e.

Razbije ?parov?ek, ter odide ven, da bi ?el do gospa.

Ko je na?el pravo ulico, se usmeri proti prvi gospe, ji v roko potisne bankovec ter re?e :

Bi mi lahko dali malo sre?e gospa ?

Profesionalka je malce zmedena. Odpelje malega k sebi ter mu na debelo nama?e tri rezine kruha z Nutello.

Ko se de?ek vrne domov 'sre?en', sta njegova star?a ?isto prestra?ena in zahtevata pojasnila kod je hodil.

Mali pogleda o?eta in mu re?e, da je od?el kupit malo sre?e h gospem, ki sta si jih prej ogledovala iz avta.

Ves prestra?en o?e vpra?a sina kaj se je zgodilo potem in mali mu odgovori:

Ni bilo problema s prvima dvema, ampak tretje pa res nisem mogel, zato sem jo samo dobro polizal...

Dobr vrjanta, a dilema ostaja, vsaj za fotra! :P:D:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morm se pohvalt d mam dons de?urstvo in morm ?e bl pohval ureme d mi gre na roko, ko de?uje in me nikamr ne vle?e, tko da bom pa? kr delu! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Darci
Napisano

?stitke kolegici, k upam da bo od zdej kej ve?kat na forumu, no upam pa da zrd unih te?av z MXko ni mazdurine total zasovra?la! :danzoman: :mi pijemoo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.