jz pa sm na cest ?e total hladn, ko me kdo izsil, si re?m hvala bogu da se je iz?lo (po to?i zvonit je itak prepozn, no in na sre?o u tem primeru recmo da to?e ni blo)
Ker tista neka slaba vola, pa po?ilanje u 3 pirovske, pa jebanje celo-dru?inskega debla, o?itno ratujem total "frigidn" ?ofer
Spomnem se tut npr. lansk let k sm se vra?u iz SG ko je biv "drek" od draga in so nas cev dan neki nafukaval, pa ponavlal smo vo?ne, itak se ni vedl kdo pije in kdo pla?a, pol sm se pa total razpizden dam pobrov, pa sta kolega Rok & Rok mislla, da bom pa zdej konj?ka stisnu do konca in se po mo?nosti kje razlepu u kakmu ovinku, no jz sm se pa pelu, raj ne povem kok po avtocest, pa? del? pod omejitvami, pa si mal ?vi?gu in mi je bla prov morala O?itno tkt k sm ful gnile vole in ?iv?n, mi nakonc ?e kr na dobro volo za?ne sekat
... d nism ve? nestrpn u prometu, ne prtiskam ve? hupe (razn kdaj za moralo) in (praviloma) ne vozm ve? u rmeno, ampak po?akam tok d je rde?a pa pol po?enem! No u glavnem sm se kr discipliniru, ker pred tem so me uvr??al po vozni?kih navadah u najbol?em primeru nekam u Atene al pa Istanbul! :ne vem:
Ja dej probi zakamuflirat ?imbl, sam gnoju pa res odrezat, ?e ma kej za odrezat, ker take scene pa adio pamet, kva bi ti ?ele naredu ?e bi mev streho iz blaga, loh si misl?! :ne vem:
Pr ?rnm vouku sm 4. lastnik (u SLO, prej je bla u Nem?iji), za rde?ga duha pa me je kr strah pogledat, k jih je blo najbr? ene 17 ?e u ?vici, kjer je bla prej!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Klemn - si ?e gor?
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani