Slaba podlaga ali pa pesek na cesti??u, voznik gasa sploh ni dodajal, ampak se je peljal z konstantnim gasom.
Tip najbr? ve da ga snemajo,in je model preve? mislil na kamero(?e? najbolje najhitreje speljati ovinek,...brez napake) pri tem pa pozabil na zbranost da bi mislil na cesto!
Kaj je pa dejansko blo narobe je pa 100 in 1 vzrok lahko!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ej, saj me od vrtca pozna?. Heavyja jaz nikoli nisem poslu?al... Vedno je bila ?tanca . Za Gregorianse mora? bit pa res razpolo?en, komad dva... Ni slabo. V cerkev? Ko bodo tako musko not vrtel, potem pridem
Postaral sem se...? To sem pa opazil ja... Cifra raste, ?edali manj se mi da, ljubavni tepih pa ima 5 sivih dlak... Ja, staram se!
Kaj res Boj? da si tulk star!
Nazadne k sm te vidu se mi nisi zdel tok star ........................ kva delajo ?enske
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Mah mi jemo ?ivali ,vesolci pa nas............ ka pa ve? kje nate pre?i kak vesolc k bo uporabu tvojo ko?o za usnen pas
Kar se ti?e tega ne more? prepre?it!
?ivali se ubijajo zaradi hrane predvsem in pa zaradi zdravil ki jih ?lovek potrebuje!
Seveda kar pa je za odpad(ko?a,glava ipd.)
pa valda jo korisno porabijo za pla?? ali lepo trofejo
Imam zelo rad ?ivali (bl k je divja ,bl k trga ljub?a mi je)zato sm pa definitivno proti pobijanju samo z namenom lepega krzna in lepih krokodilovih torbic in bla bla bla!
Js vam pravm denar je pokvaru ?loveka!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vse naj naj!!! :mi pijemoo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani