Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Bojan in Peter sta sodelavca. Bojan prosi Petra za pomoč pri prekrivanju strehe. Ko prideta k Bojanu domov, Bojan izkaže svoji ženi veliko ljubezni in pozornosti, kar Petra preseneti. Bojan razloži, da so nasveti psihoterapevta osvežili njun zakon. Navdušeni Peter se odloči posnemati Bojanovo vedenje in ko pride domov, objame svojo ženo in ji izkaže ljubezen. A namesto sreče, žena začne neutolažljivo jokati. Ko jo Peter vpraša, kaj je narobe, žena odgovori: 

- “To je najhujši dan v mojem življenju! Najprej je Janezek padel s kolesa in si zvil gleženj, potem se je pokvaril pralni stroj in smo imeli poplavo v kopalnici. Zdaj si pa še ti prišel domov pijan...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mož izve, da žena in ljubica odhajata na isti seminar v Portorož. Malo ga zaskrbi, a saj se ne poznata, vse bo v redu. Ko se obe vrneta, se odloči vsako zase vprašati, ali sta se morda spoznali. Najprej se pogovori z ženo:
- “Imaš kakšne slike s seminarja, jih lahko vidim?”
Žena pokaže fotografije na telefonu, na eni od njih ljubica. Vpraša nonšalantno: 

- “Kdo je pa tale?”
- “Ne vem, ampak obnašala se je kot poceni kurbica, vsak večer je pila, plesala po mizah, živa groza.”
Naslednji dan sede z ljubico. Ista zgodba: 

- “Imaš slike, jih lahko vidim, ..."

Na neki sliki njegova žena. Spet nonšalantno vpraša: 

- “Kdo pa je tale?”
- “Ne vem kako ji je ime, ampak neka fina ženska, prišla je z možem, tri dni nista prišla iz sobe...”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl tega tole:

Zajeta slika.JPG

Mož jma 22 vozil in usega skupi 18 clindrov. An še hvale se s tem...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko se je žena pozno zvečer vrnila s sestanka ob kavici, jo je mož vprašal:

- "O čem pa se pogovarjate med seboj same ženske?"

- "O istih stvareh kot vi moški ob točilnem pultu!"

- "Pa vas ni nič sram?"null

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Smo šli čez vikend malo na Dolenjsko in v Čatežu v bazenih srečamo družino, ki je imela enako idejo. Bežno se poznamo, ker sta en njihov otrok in en naš otrok skupaj na treningu. Pa malo poklepetamo in ženska kar malo jezna razlaga, da so zdaj zadnjič tam, ker da to ni več normalno. In razloži, da so za štiričlansko družino (oče, mati in dva otroka, stara 10 in 8 let) plačali 700€ za tri noči s polpenzionom! Dobro, da smo bili v bazenu, drugače bi se kar sesedel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 6. 4. 2024 ob 9:14 je Jaka32 napisal:

Kupujem kosilnico v naslovu, nekje do 3.500 eur.

Teren je res strm, predstavljajte si vinograd. Bi kar rekel okoli 70% ponekod - ne moreš hoditi, težko se tudi povzpneš gor.

Torej, je kaj upanja zame? Ali bom moral do konca življenja gonit lakserco in si lomit gležnje?

Mogoče @Slivka ve kaj o tem?

Najbolj me seveda zanima Luba AWD 5000, ker je cenovno ugodna. Jo ima kdo?

Ni mi pa čisto jasno, piše za naklone do 80%, potem pa 38°. V matematiki v OŠ smo imeli stopinje, torej pravi kot 90 stopinj. Jaz imam hrib 70 stopinj. Kaj pomenijo potem procenti?

Videl sem tudi Ecotech Panther na Youtube - super stroj izgleda, ampak to je že 40.000 eur. Raje prodam vse skupaj za tak denar ha-ha.

Ne, ne ve. Jaz imam električnega pastirja, kozla in kozo. Kar jih čez poletje rata več, to jeseni pošljem na prezimovanje v LTH. Sicer se od tam nobena več ne vrne, pridelata pa kozel in koza nove... Bregovi so pa počiščeni tudi okoli skal in dreves, počiščeno pa vse: trava, koprive, maline,...

Sva pa s prijateljem nek njegov travnik reševala s kosilnico na motokultivatorju, ki je bil prirejen za strme naklone. Samo tam je bil naklon okoli 60° oziroma okoli 130% naklona. In sva motokultivator z grebenasto kosilnico privezala na vitlo... Pokosila sva, pa tudi seno sva kasneje pograbila v dolino in tam zbalirala...

Pri teh  robotskih kosilnicah pa ne znam nič pomagat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Niti ne. Jaz ne čakam nobenega paketa, pa so me obvestili, da paketa zaradi nepopolnega naslova ni mogoče dostaviti...

Pa se mi je malo čudno zazdelo, kako to, da imajo mojo mobi številko, ki NI objavljena v nobenem telefonskem imeniku, nimajo pa mojega naslova, ki naj bi ga pošiljatelj napisal, preden naj bi paket poslal, ker drugače pošta ne bi prevzela paketa...

Pa potem nisem kliknil na povezavo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 urami je Shrek napisal:

Levo od Dunaja? 

Ja.

Tisto, ko se zjutraj zbudiš pa odpreš vrata in pogledaš ven:

IMG_20240414_072505032.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

"Kondicioniram" mašinerijo...

IMG_20240413_173740716.jpg

IMG_20240413_173715871.jpg

Smo šli na obisk h prijateljem na Stražo pri Krškem. Ko smo že tu smo šli še v Terme Čatež, da se otroci malo zdivjajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Rešitev je enostavna....prodaš Forda in kupiš avto👍(ala Honda, Mazda😉)

Najdi Hondo z dvolitrskim dizlom, sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom, pa grem ponjo.

pred 8 urami je Z M A J napisal:

@Slivka, za... ... ... ... ... ...

Jamraš in ne iščeš rešitev. :)

(Če še kdo spomni g. Mira Cerarja, hehe)

To je samo v opozorilo drugim, da se ne nategnejo tako, kot sem se jaz. Ker nova tehnika je predvidena samo za po avtocestah, ne pa za stalno uporabo v hribih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem ugotovil, da je naš FuckWagen v bistvu Polonez. Če se jih kdo mogoče še spomni...

IMG_20240411_174037785.jpg

Ameriški Nemec Poljskega porekla...

Mi pa ni jasno, po kom je tako nezanesljiv. Nemška kvaliteta je bila znana že od prve svetovne vojne dalje. Tudi Polonezi so se kar vrteli in niso kraljevali na avtovlekah...

Hja, Ford pa... Nekoč so pravili, da se iz vesolja vidita dve stvari: Kitajski zid in Fordov odpad. Potem so šli astronavtih v vesolje in povedali, da Kitajskega zidu iz vesolja ni videti. Za Fordov odpad pa tega niso rekli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hočem možakarju na lep način dopovedat, da je njegova ideja butasta. In mu razložim, da je modrost sicer tekla za njim, ampak je bil on hitrejši. Pa mi model ponosno odgovori:

- "Seveda, jaz sem že od nekdaj najboljši..."

Očitno bo obveljala njegova ideja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Golob nam je toliko zasral, da se je šef odločil ukrepat.

In dobil je mene...

Zdaj se že dva dni obešam po firmi in montiram špice proti golobom...

IMG_20240409_093746401.jpg

17126485136238802194771404123289.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Eh, jaz in moja trda glava...

V vojski so me učili: "Ne sprašuj, če nočeš vedeti odgovora." 

Pred nekaj dnevi v pisarni nekaj zamešam in ob 8:45 sem bil prepričan, da je 8:15. S sodelavko nekaj usklajujeva in ko je ugotovila mojo zmoto, je komentirala:

- "Ura ti zamuja..."

Danes spet nekaj rešujeva in ugotovim, da je ona prepričana, da je danes četrtek in ne petek. In da ji vrnem milo za drago, jo vprašam:

- "A tebi mogoče koledar zamuja?"

In mi ona odgovori:

- "A se to toliko opazi? Bom morala it v lekarno po en test, da vidim, kaj je, ker sem res živčna zaradi tega..."

Eh, ja, kaj pa sprašujem, če me ne zanima...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.