Lahko si nastavi? dol?ino za pred seboj voze?im...avto sam pospe?uje in zavira...veri?no tr?enje ni mo?no...je pa problem, ?e ti kdo uleti tik pred tebe... Je pa to zadevo mo?no izklopit... Marsikje pride prav...za enakomirno vo?njo v koloni je super...
?e je motorist tik pred tovornjakom spremenil pas iz prehitevalnega na vozni pas, bi se tovornjaku, ob vklju?enem aktivnem tempomatu, samodejno vklju?ile zavore in bi avto sam za?el zavirat...in ob?utek v tovornjaku bi bil bo?anski, saj bi voznika prilepilo na vetrobransko steklo...
?e enkrat hvala vsem za nasvete. Na koncu je bolj prevladal razum nad ?eljami in sem za?el bolj skromno, ker bolj kot sem razmi?ljal bolj sem ugotovil, da kolesa ne bom mogel izkoristiti popolnoma tako, da sem si kupil neka bolj osnovnega ampak vseeno dovolj mo?nega za moje proporce. ?e pa me bo bolj prijelo bom pa zadevo prodal in kupil kaj bolj?ega.
Tko da prvih 25km je ?e za mano in moram re?t, da je super. Samo ?e rit se mora navadit.
Veliko varnih kilometrov z novo pridobitvijo na kolesih...
90% so na posnetkih sami motoristi krivi za svoja dejanja...je pa zanimivo, da ?e nebi bili posneti, bi se vsi po svojem pasu peljali in nih?e nebi prehitro vozil...
Ja AR gre v petek k dr. - klima ne dela:) No jaz pa sem na bolni?ki po ?e ne 14dneh slu?be. Tako vneto grlo, da je moj glas ?isto v k****. Veliko ti?ine, teko?ine ipd. Mo? je sigurno vesel:)
Men je ena oddaljena 15, druga pa 25 km...eno ali drugo zahakla MB VITO in me pride iskat po potrebi...za moj avto je dost velika nosilnost...mi je najcenej varjanta urgence...
Avto je mel 10 let, ko sem ga kupil... do sedaj v 27 letih me ?e niso ?lepali ali peljali nalo?enega...na tem avtu imam pa samo osnovno zavarovanje in zavarovane potnike...?e bi pa ?e potreba bila, pa kolega pokli?em, me pride po sindikalni ceni iskat... Druga pesem je za ?estico...ta se pa ne pokvari sploh! Te asistence in AMZS so za nem?ka in francoske vozila... ...ne za japonce...
Ne vem, kaj je vzrok temu... ...lajtnga pa druge smrti nima, kot pa da spusti ob nepravem ?asu... ... Sam si nisem stro?kov z avtovleko delal... ...pa tud mazdi ne pa?e, da se na avtovleki vozi... ...si lahko kdo misli, da je mazda pokvarjena... ...to se pa ja ne more nardit... ...
Zakaj ni dobr...saj ko se vozi?, ne rabi? sklopke...da? v prvo, avto v?ge?...malo cukne, pol pa gas...pa ?altanje z ob?utkom, da ujame? obrate menjalnika in motorja... Saj gre...do tretje je ?lo, pa mal sre?e, da je bila cesta fraj... Ja, motor je pa opral mehanik, da ni umazan bil od olja, ki je ?pricnu iz lajtunge...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.zurnal24.si/mazda-motor-skyactiv-guyton-clanek-265042
Povezava za deljenje
Deli na druge strani