Skoči na vsebino
Ally and Poky chat room
Napisano

mali,..ti res ho?? bit tepen a

ne no :( sj bom pliden sramezljiv

?torkle ne nosijo otrok????

Qwerty, kdo te je pa tako grdo nahecal ?

u?iteljica v 4.tem razredu :angry: ni mela otrok zato (jih ?e zdej nima), pa una je tut za bo?i?ka bla kriva

Pa da Bo?i?ka ni????? ?zmeden?:( Ti nisi resen...... :hohoho:

:D

Kako da ga ni ??? Pa lansk let je ?e biu :(

tak je bil da sm jz nov pas dobo <_< sam sem si pa en tedn za tem nov telefon privo??il :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ally and Poky chat room
Napisano

Mazde kot avte lahko,?lanic ?e ne sme?! :hohoho::hohoho:

ka misli? da mam 5 let <_< ne vrjamem ve? u bo?i?ka (otroc tega ne brat) pa tut vem da ?torkle otrokov ne nosjo (tut tega otroc ne brat :hohoho: )

:D:P:D

pa pod mazdija sem mislil enako kot kmetija sam da kmetija ne pa?e sm :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

Evo tele sem izbrskal

Canon Recall

Service Notice: CCD Image Sensor Advisory (Updated Oct.31, 2006)

It has come to our attention that the vendor-supplied CCD image sensor used in certain Canon digital cameras and digital video camcorders may cause the following malfunction: When the product is used in recording or playback mode, the LCD screen and/or electronic viewfinder may exhibit either a distorted image or no image at all. While reports of this malfunction have been rare in the United States, we have determined that it may occur if the product is exposed to hot and humid environments.

Affected products:

- Camcorders: ZR60, ZR65 MC, ZR70 MC, ZR80, ZR85, ZR90, ELURA 40 MC, ELURA 50

- Digital Cameras A60, A70, A75, A300, A310, S230, SD100, SD110, A40(*), A80(*), A85(*), A95(*), S1 IS(*), S60(*), S200(*), S330(*), S400(*), S410(*), S500(*)

*Models added as of Oct.31, 2006

Malfunction:

It has been confirmed that the connecting parts of the internal wiring of the CCD used in affected products may become disconnected, especially if the affected products are stored or used in high-temperature and high-humidity environments. If this occurs, the signal is not output from the CCD normally in Shooting Mode, which may cause a distorted image or the absence of an image. This malfunction can be confirmed on the LCD monitor screen during shooting. The same malfunction also appears on the recorded image.

Canon's Response:

Effective immediately, and regardless of warranty status, Canon will repair, free of charge, the products listed above exhibiting the above-mentioned malfunction if Canon determines that the malfunction is caused by the CCD image sensor.

Canadian residents are kindly directed to contact the Canon Customer Information Centre for further assistance at 1-800-OK CANON. Support hours are Monday thru Friday - 9:00 AM to 8:00 PM (EST). Alternatively, if electronic support is preferred, please send your email using the Contact Us tab above.

We sincerely apologize for any inconvenience caused by this issue, and appreciate your understanding in this matter. Thank you for your support and patronage of Canon products.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko jutri jest sodelavca prasam kaj ti nagaja, ker je usekan na fotografijo in bi znal vedet kaj ne stima.

no dj prosm k bi bil ful hvale?n :rispekt: pa ?e mogo? ve kolk pride kaj senzor da bi se doma zamnejal ker ata je elektrotehnik :D

a sploh dela canon kaj kvalitetnega zadnje case?

katastrofa

i'm afraid not :( sam mam pa doma ?e PowerShot S10 :jupiii: star ko svet, dela pa ko bomba :bravo: niti enkrat ni bil operiran v svoji karieri :ljubezen:

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se mi zdi, da je enmu rit razneslo...skrajni ?as da zamenja? geslo!! :hohoho::hohoho:

hm... ja :D

tak zgelda pa pr enmu ko ma tut S1 KLIK KLIK

najverjetneje je CCD zani?, kar po novega S5 :P

ali pa ?e ho?e? ti mojega G7 prodam :P

mnja :P bomo kr drug CCD nabavl <_<:(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

a si probal psucat mal leco?

Drugace pa se mi zdi, da mas tezavo z CCD-jem...to pa stane

pomoje tut ker neke ?udne grimase dela, na zaslonu neke pinki grafe ri?e, razpaca sliko,... v menijih je pa vredu barva <_<

to bi naj bla oseba

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

hm.... s ?im pa kej vi dol musko vle?ete?? :unsure: jz mam Lime Wire PRO (unga za pla?at pa nism pla?ou :ph34r: enyone needs just tell me) pa mi muska ?e so dobri hosti ?vigne dol v tam ene pol minute :rispekt::vesel: za igrce pa ?e vedno stari dobri, one and only, uTorrent :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

tole sem se zdele spovno ko si dva de?ka pojeta :D :

- bouga je bouga

+ je?ova mati

- kolko je morala

+ revca prestati

- morala je morala

+ je?a roditi

- ko jo je tak svinsko

+ piko po riti

:hohoho::hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neuspesno polaganje
Napisano

....

ps. Un se je itak stresu sam za to, da je posnetek ?el lahko na net in da je zanimiv. :bravo:

hmm.... a neb blo mal ?koda sam za na internet objavt suzukija skantat <_<:(:D men bi ga blo k je to ful lep motor :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neuspesno polaganje
Napisano

na?el film?ek :D nima? celotnega, ker je voznik zadel dvojno za??itno ograjo se je sred ceste pobral pa odskakljal do motorja pogledat ?e je ok :bravo: happy ending, sam zgleda pa res da ni ve? za nikamor :blink: sam ?e patologija :P

EDIT: sej se lepo ?e tuki vidi dvojno ograjo, pol kam odnese motor un se pa lepo za?ne pobirat za tem avtom srebnim se vidi ?rna kepa (voznik) ki se je takoj pobral :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.