Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Pri moji so govorili, da se pripravlja na penzijo (nobenega obvestila nikoli nisem dobil) in sem takoj šel menjat zdravnico čeprav je še potem moja prejšna zdravnica delala še kako leto.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Meni tudi mal teži, da grem smučat s kolegi oni bi pa 5x šli na kafe in ob 13 domov 😅

V Avstrij sem smučal skoraj cel dan non-stop z eno pavzo za čaj

Zadnji dan naprimer.. 56kilometrov samo smučanja..pa še bi se dalo če ne bi zamudili prvi avtobus do gondole

Screenshot_20230122_145810.jpg

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Js tko nrdim,..se mi ne da it delat, pokličem v ambulanto, se mi javi medicinska sestra rečem sem bolan odprite mi bolniško in mi jo doprejo,...nekaj dni počakam, pogledam če je moje delo na šihtu že narejeno,..si rečem ok lahko grem delat. Pokličem v ambulatno rečem se počutim bolje pomoje lahko grem jutri delat in mi zaključijo bolniško,.. do naslednijič,..k se spet delo nabere pa to. Ponavadi na vsaked dva tedna

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 6 urami je zosek napisal:

Nisem vedel, da obstaja ta tema. Evo, me je @NevLado spodbudil, da pridem sem.

Za šiht sem si zrihtal Keychron Q1 (75%) mehansko tipkovnico. Zakaj? Nevem, zadnje čase uživam v tem "hobiju". Pa tut kul mi je, da mi malo popestri tipkanje v službi. Mal sem pozabil že ceno, ker je bilo že nekaj časa nazaj, ampak tipkovnica mislim da je bila okoli 170€, stikala ~25€ in keycapsi ~40€. Itak se na trgu ne dobi slovenskih tipk, tako da je vse nekaj zamešano, ampak glede na to, da je večina mojega tipkanja na slepo, me to niti ne gane.

IMG_3711.jpg

Jaz sem tudi nekaj časa nazaj gledal da bi sestavil custom tupkovnico samo je samo base 190eur...pol pa še stikala, blaženje, pa tipke🥴

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 8 urami je Jest napisal:

Pomoje je tu zraven se ogrevanje… Vsaj tako sem zasledil danes, ko so v Trbovljah neki strajkal…

Pri nas je komunala samo za odvoz smeti, vodarina in kanalscina..

Isto pri nas.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Tudi jaz imam Dark Rock 4, sem se odločal med navadnim in pro pa je na koncu bolj smiselno vzet navadnega ker je tišji in manjši, na testih je pa tko pol stopinje razlike :D Original hladilnik ki pride z 5600X pa nisem še sploh dal iz škatle, tako da če kdo nujno nuca, šenkam :D 

Prism wraith priložen hladilnik lahko prodaš za 25-30eur..klapa kupuje to. Moj je hitro šel. 30eur pa ni malo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Aha dark rock 4 je. Potem si vrjetno samo ventilator zamenjal za RGB :). 

Nisem menjal ventilatorja

A mas ti rame pravilno notr? Ponavadu majo plate za dual chanel

A1 + B1 ali A2+B2 ti mas pa enga zravn druzga...razen če je plata sam z dvemi socketi

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Za moj 65W proc je več kot odličen, predvsem mi j fajn, ker je neslišen na 500rpmja :D lahko pa samo pohvalim Be quiet! produkte, jih uporabljam že več let.

edino paziti moraš, ker ima ventilator 135mm, da imaš prostor za ram, če je le ta na prvsem slotu.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Ta priložen zraven ohišja ni isti kot ta, ki si ga ti polinkal, tako da za tvoj dotični model ne vem kako deluje.

Na ohišju pride en simpl ko pasul,..

image.png

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 12 urami je FuManchu napisal:

Jutri pa začnem z delom na projektu za Rimaca:bravo:

Upam, da bo uspešno izpeljan in ti častijo eno rimac Nevero :D

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.