Pri moji so govorili, da se pripravlja na penzijo (nobenega obvestila nikoli nisem dobil) in sem takoj šel menjat zdravnico čeprav je še potem moja prejšna zdravnica delala še kako leto.
Js tko nrdim,..se mi ne da it delat, pokličem v ambulanto, se mi javi medicinska sestra rečem sem bolan odprite mi bolniško in mi jo doprejo,...nekaj dni počakam, pogledam če je moje delo na šihtu že narejeno,..si rečem ok lahko grem delat. Pokličem v ambulatno rečem se počutim bolje pomoje lahko grem jutri delat in mi zaključijo bolniško,.. do naslednijič,..k se spet delo nabere pa to. Ponavadi na vsaked dva tedna
Nisem vedel, da obstaja ta tema. Evo, me je @NevLado spodbudil, da pridem sem.
Za šiht sem si zrihtal Keychron Q1 (75%) mehansko tipkovnico. Zakaj? Nevem, zadnje čase uživam v tem "hobiju". Pa tut kul mi je, da mi malo popestri tipkanje v službi. Mal sem pozabil že ceno, ker je bilo že nekaj časa nazaj, ampak tipkovnica mislim da je bila okoli 170€, stikala ~25€ in keycapsi ~40€. Itak se na trgu ne dobi slovenskih tipk, tako da je vse nekaj zamešano, ampak glede na to, da je večina mojega tipkanja na slepo, me to niti ne gane.
Jaz sem tudi nekaj časa nazaj gledal da bi sestavil custom tupkovnico samo je samo base 190eur...pol pa še stikala, blaženje, pa tipke🥴
Tudi jaz imam Dark Rock 4, sem se odločal med navadnim in pro pa je na koncu bolj smiselno vzet navadnega ker je tišji in manjši, na testih je pa tko pol stopinje razlike Original hladilnik ki pride z 5600X pa nisem še sploh dal iz škatle, tako da če kdo nujno nuca, šenkam
Prism wraith priložen hladilnik lahko prodaš za 25-30eur..klapa kupuje to. Moj je hitro šel. 30eur pa ni malo
Za moj 65W proc je več kot odličen, predvsem mi j fajn, ker je neslišen na 500rpmja lahko pa samo pohvalim Be quiet! produkte, jih uporabljam že več let.
edino paziti moraš, ker ima ventilator 135mm, da imaš prostor za ram, če je le ta na prvsem slotu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz novic ne gledam,..niti na tv, niti na rač,..so nekako omejene na šport
Povezava za deljenje
Deli na druge strani