Pri ksenonih na 100Kkm zamenja? ?arnice, da? cca 100? in stvar spet sveti skoraj tako kot nove lu?i. Ko se bo zmanj?ala svetilnost na ledicah bo pa treba odkartat koliko?
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Men zanima samo to, kako bo to svetilo ?ez ene 10 let - z leti uporabe izgubljajo na svetilnosti. Najbl pa ledice zje.. temperatura, tako da ?e bi jih imel jaz, bi imel lu?i pri?gane samo pozimi.
Glede na vsesplo?no evforijo bi rekel da niso bili moment klju?i, ti so prepoceni. Nekaj zelo dragega so moral zastonj talat da je bil folk tako popi...
?e vedno mi ni nih?e objasnil zakaj avtor razklada kako ni nobenmu fov?, obenem pa zganja fov?ijo zarad melanije (mogo?e so mu pa tipi ala donald v?e?).
Zaradi takih, ki preve? paniko zganjajo smo imeli mi malenkost problemov. Na? mulc je bil govorno vsaj eno leto pred ve?ino vrstnikov. Pri 2,5 leta je znal lepo pravilno govorit v celih stavkih. In ne samo to, nekje je pobral eno ?udovito besedo - p.m. Ampak ker smo ignorirali doma tako kot v vrtcu tudi vzgojitelji, je prenehal uporabljat. No, dokler ni z dalj?e bolni?ke pri?la nazaj vzgojiteljica starega kova (pol leta pred penzijo). Ona je zagnala totalno paniko in zaradi nje je na? mulc ugotovil da je to ?ude?na beseda ki spravlja odrasle na obrate. No potem smo pa imeli problem.
Odkar sem ?iv si upam re?ti da ni niti ene spremembe na javnem prevozu....iste proge, isti pogoji, edino LPP je kako progo vec dodal ali spremenil....
Madona se nekateri vlaki so isti...
Ena od sprememb je ta, da so neko? firme skrbele tudi za to kako bodo pri?li njihovi delavci na ?iht - imele svoje lastne avtobuse in linije z voznimi redi. Npr. Iskara, Lek... Ampak to je bil pa? gnili socializem tako kot je tudi policentri?en razvoj in s tem manj?a potreba po dnevnih migracijah samo ideja gnilega socializma. Sedaj v kapitalizmu je mnogo bolje, dr?ava kasira od prodaje avtov, prodaje goriva... in vsi smo veseli in komaj ?akamo teden (ne)mobilnosti.
Britanci naj bi francoskih tleh zdaj gradili nek zid, ki bi prepre?il ilegalcem v Britanijo. Kot je nekdo zapisal v komentarju novice, zid je vsaj 20 let prepozno. Takrat bi ga morali zgraditi okol Britanija da nebi njihovi vojaki hodili v Irak kjer niso imeli kaj po?et - bi bil dandanes kak?en begunec manj na njihovih (predvsem pa na na?ih) mejah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je..? obliko ?e otroc zaradi nekih izjemnih oblikovalskih dose?kov pri enih avtih danes niti ven ne morejo videt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani