Nikar ne mislite da bonto vplivalo na volitve, ljudje so ze agnosticni na medije, ker jim je itak stalno servirana samo politicna igra. Kmalu se bo ta drobiz nadomestil z drugo zgodbo (o bilo kome iz bilo koje stranke)
A kdo se govori o cisti lopati, cekuti (ki je mimogrede bil v Bosni ta cas) itd
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Samo zanima me...na kateri servis pa peljes da nimajo opcije nadomestnega?? Za take oddalnejse stranke bi morala biti to prioriteta.
Jaz iz Medvod v Kranj peljem pa ga dobim, za garancijski menjavo gumice ga bom tudi...
Edit
Sem potem videl mazda BTC....ne mi recto da se ne da.
Pa se nekaj - ce imas kasko ti verjetno notri pise tudi nadomestno vozilo! Tudi ta del jaz vedno izkoristim, to pomeni da ti krijejo strosek nadomestnega avta.
Dajte bit mal iznajdlivejsi, nenazadnje VSE placamo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes se bomo zopet probali prebiti po primorki na morje, baje je spet 'presenetilo 5 cm snega', in to konec decembra, si mora? misliti. Tovornjaki so se 'seveda' sami izlo?ili....
Tako dezurni kot obcasni nergaci bodo to obcutili. Denar se ne printa v bankah in luknje se krpa. Krpajo jih pa lahko samo preko ljudstva - dvig cen, davkov, trosarin. Enako bo za elektricne avte, investicije v elektro infrastrukturo lahko krijes zgolj z vecjo ceno elektrike. Iz noc ne more nastati 1
Pogovarjamo se namrec o biljonskih investicijah v virtualno valuto.
No jaz bom pa rekel, da so na?e dru?inske ve?erje, kjer se 30+ ljudi dobi vsako leto takle ?as (jutri) zelo iskrene in vesele. baha?tvo, la?ne predstave, denar, ego ni na repertuarju, se res pogovarjamo in hecamo na svoj ra?un in poizku?amo nadoknaditi zamujeno. Mogo?e smo ?udna familija...
Kar se pa ti?e kakih ve?jih planov s kolegi
Se pa z leti oblikuje skupina, ki ima podoben interes in se fura naprej, primer je na?a skupina motoristov, dore?emo - izpeljemo, ampak tu govorimo o max 5h osebah, kar je ve? je ?e mogo?e, a bi, kaj pa.....
Ho?e? no?e? je taka zadeva povezana tudi s tem, da mora vsak brez dlake povedati svoje stali??e, pa se ne gleda? postrani, oz ko pride do denarja v naprej definirati, pobrati, pla?ati, potem pa ostane samo ?e u?ivancija
Ko pravi? 30 leta....ko bo? tam pri 40 bo? sigurno pri?el do svojega o?jega kroga kolegov kjer bo beseda veljala.
Sem preveril da ni slucajno 1.april na koledarju, ker kdor je bil kdaj na Kamniskem sedlu ve, da je zadnji del in se kaksen vmes precej strm, poleg tega je sneg!
Ok, do tu nic posebnega, ampak pozor KOLESAR!!!
bil 2x s kolesom nad 2000, prvi? na planiki, drugi? Tr?a?ka ko?a na doli?u. Ampak kolesarjenje beri guranje ....dol je ?lo zgolj od hribarc preko triglavskih jezer do Blata, ostalo safr
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se dobro da sem jaz za rumenga! Forza Vale.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani