Nekje sem videl neke podatke o Mercatorju pred in po Jankovi?u. Predvsem podatki o pufu, ki ga je nakopal firmi. ?e bi z zadol?evanjem re?eval Slovenijo, to ni nek fajn na?in v teh ?asih.
Ko ti star?a o?itata da la?e?, ju mirno poglej v o?i in re?i: zobna mi?ka, miklav?, bo?i?ek, dedek mraz, velikono?ni zaj?ek, ?torklja.. Nato se obrni in mirno odkorakaj pro?
Tapravga, s 300 in tolk konji, ali samo M3 kot Mazda3, npr. 105 konjev?
Tapravga ///M3 s 343 konji ja. Je bil pa lastnik ///M3 zadovoljen z RSom, da je taprav hothatch. Je ?e enkrat na AC ugotovil, da Clio ne ostane toliko zadaj, da bi rekel, da je jajc.
Da denar ne bi bil problem bi imel tudi jaz kaj tak?nega.
A si ti to sam vidu a ti je to povedala una na?a soseda ki ima center za spremljanje dogodkov in izdelavo informacij.
Ko sem v?eraj modificiral odtok scalnice iz zunanje kante in to po 10uri zve?er z vso razsvetljavo v slemenu, me je bilo verjetno videt tudi do vas
Mimo sem se peljal, saj te dostikrat vidim, da si kar priden, ali ureja? vrt, pere? avto (mislim, da tudi ta teden?) ali pa si nasploh kje okoli hi?e. Katero sosedo misli? se mi pa ne sanja ker ne poznam dosti ljudi. Take babe so itak v vsaki vasi. Saj ve? kako je, njihovi problemi so preveliki zanje pa se raje s tujimi obremenjujejo. Oziroma kot pravi sodelavec: "Angle?i se ukvarjajo sami s seboj in imajo celo ?ivljenje dovolj dela."
Na Pogled se pa res ni videlo, imamo pa razgled nad vsemi hribi na uni strani, polovico Morav?ami pa ?e je v Kra?cah ali Tu?tanju veselica se sli?i do nas.
Da se pohvalim, v hosti smo bili pridni, v kurilnico sem navozil skoraj en kubik drv pa ?e sobo sem posesal.
V novem Playboyu ni nobenih res fajnih slik Jerice Haber. Isti k***c, ?e bi jo kje na pla?i videl zgoraj brez pa verjetno bi bolj?e izgledala kot tu, ko je vsa namazana.
Po drugi strani pa s partisa potegnemu PDFju se ne gleda v zobe. Za kupit pa to ni.
Jaz sem s teboj! ?e mi gre kaj na jetra so pa vikenda?i, ki se preselijo v vas in jih potem pravzaprav vse moti. Prej "pridni kme?ki ljudje" postanejo nadle?ni ker ropotajo, zasmrajajo, svinjajo itd...
KER KRETEN JE TOLK LEPE FELTNE TKOLE ZJEBAL PA JIH DAL NA TAK AVTO??? BBS SO SAMO ZA NA KUL ?VABE, ITALIJANI NAJ GOR DAJEJO MOMO IN ALESSIO!!! :ne vem:
Yaris je iz Tur?ije, Suzuki Swift iz Mad?arske, Toyota IQ mislim, da Slova?ke (ali pa tam nekje), Peugeot RCZ naprimer v Avstriji, Opel Astra isto na Poljskem v Gliwicah, ve?inoma ro?no delo... Nekaj ?asa so delali Mazdo 2 (mislim, da je bila 2) v ?paniji. Nasploh je biv?i blok SZ uporaben ker je ni?ji standard in je avto sestavljen ceneje. ?e je avto sestavljen v EU tudi ni dolo?enih davkov.
Ve?ino Nissanov in Hond za EU delajo Angle?i (edino 350Z, S2000 ne). Edino kak Subaru in Mazda sta sestavljena na Japonskem (iz kje so deli pa Bogvej ).
Renaulti narejeni v NM so eni najbolj kvalitetnih. Poleg unih, ki jih naredi Alpine v Dieppeju (prej?nji RSi, 16V, Turbo petka). Zdaj delajo Twinga RS v NM, Cliota v Dieppeju, Megana RS pa nekje v ?paniji). Zdaj, ?e ti zaradi slabe nafte zariba Bosch pumpa pri dciju iz NM pa ni kriv Renault NM ampak Bosch.
Mogo?e, ne vem. Ko sem ga ?el pljati je bilo to to in po dveh letih in 40.000 km sem ?e vedno zadovoljen z avtom, nisem imel nobenih te?av ali, da bi me kje pustil na cedilu. Tudi perfomanse so dobre.
Po drugi strani pa si ti imel kar dosti te?av s svojo.
Zakaj battery pack, raje 2 bateriji in adijo, saj dr?i vsaj 2 uri vsaka.
Sej haousing ma? itaq zraven..... ? :ne vem:
Celo 2 uri in pol naj bi dr?ala. Ampak mora? vmes menjati. ?e bi imel pa battery pack bi pa lahko delal 5 urni time lapse brez pavze ali menjave baterije. Pa ?e druga vratca dobi?, da lahko isto zadihta?:
Skeleton housing je un, ki je bolj odprt, da ga ne rabi? ven iz ohij?ja dajati, ?e bi ga priklopil pa tudi na uni strani kjer je mikrofon je odprto, za bolj?i zvok. To bom najbr? v kratkem kupil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekje sem videl neke podatke o Mercatorju pred in po Jankovi?u. Predvsem podatki o pufu, ki ga je nakopal firmi. ?e bi z zadol?evanjem re?eval Slovenijo, to ni nek fajn na?in v teh ?asih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani