Dru??ina kam greste letos kaj na morje?? Da se ne bomo kje debelo gledali ko se sre?amo in za?eli stavka ala ..ooooo a ti si tudi tukaj ampak da bo varjanta: alo, gremo na en per
V glavnem jest bom od 14.07.-28.07. - 90% na Pagu. Zanima me ?e ima kdo od vas kak?ne kontakte od apartmajev s klimo v bli?ini prodnate pla?e primerne za otroka. Druga?e bo padlo preko agencije, kjer nikoli ne ve? kaj dobi? samo tako to je, ?e je pa kak?no priporo?ilo pa kar napi?ite.
Tole pri lastnikih je fajn gledati ?e glede na Leasing, kateri je lahko lastnik par let potem se ga prepi?e in je kao lastnik drugi ?eprav ga je imela ?e od za?etka ena in ista oseba.
Zdaj pa res ne vem kdo je bolj butast, a tist, k si sploh zastavi tak?no vpra?anje al tist, ki ga celo objavi kot novico :ne vem:
...mislim to je ?e katastrofa...potem bi lahko dali naslov Ali je smrketa ku**a ker poje ti dam, ti dam, ti dam...folku se ?e trga, preve? razmi?ljanja pa to
Jest sem pa ?etrtri lastnik...bil naj bi pa tretji, ?eprav zadnji je imel avto 5-6let glede na prometno ki mi jo je dal v roke. A je leta 1997 in tam okoli ?e bil uvoznik za SLO? Zanimivo, ?e homologacija je vpisana na netu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jest tudi...ni? se mi ne da, dans je dan za v kafano se vsest pa pir?ek pit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani