Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

oddol?evala za kaj ?e? :ne vem: prou,..pa nam ve? prjazna,...n? ve? maffinov za MM <_<

To vsi vemo da je la? in da jih bo? ?e vedno veselo in sr?no pekla za nas. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho:

no ja,..js pa nimam zbranih najpogostej?ih la?i mo?ke populacije,..tko al tko vas je sam gobec in skoz nakladate :P

(zdj se grem pa skrit in me kk?n let ne bo ve? na forum) :ph34r:

..zdej si glasna k si na drugi strani satelita, na sre?anju se bo? pa s pi?kotki oddol?evala :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,..js ?ist miroljubno ?ivo bitje :P

aha, to vsaka pravi, to je druga najve?ja ?enska la?. Aja, prva pa je JEST PA NISM TAKA....hahahahah, jest vedno re?em nazaj, ne ne ti pa res nisi :hohoho::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

21.7. - 1.8. PAG :danzoman: :mi pijemoo: :ouje: IBIZA :D

8.9. - 18.9. KRF :danzoman:

vmes pa ?e slovenska obala.

19.,20.,21.7. so v Papayi shapeshifters, junior jack ipd. :) neee zamuudiii :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

Dru??ina kam greste letos kaj na morje?? Da se ne bomo kje debelo gledali ko se sre?amo in za?eli stavka ala ..ooooo a ti si tudi tukaj :hohoho::bravo: ampak da bo varjanta: alo, gremo na en per :bravo:

V glavnem jest bom od 14.07.-28.07. - 90% na Pagu. Zanima me ?e ima kdo od vas kak?ne kontakte od apartmajev s klimo v bli?ini prodnate pla?e primerne za otroka. Druga?e bo padlo preko agencije, kjer nikoli ne ve? kaj dobi? samo tako to je, ?e je pa kak?no priporo?ilo pa kar napi?ite.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je Tinki Binki peder? :D

ve? o tem tukaj

Zdaj pa res ne vem kdo je bolj butast, a tist, k si sploh zastavi tak?no vpra?anje al tist, ki ga celo objavi kot novico :ne vem:

...mislim to je ?e katastrofa...potem bi lahko dali naslov Ali je smrketa ku**a ker poje ti dam, ti dam, ti dam...folku se ?e trga, preve? razmi?ljanja pa to :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdorkol zadne cajte sonce upravla nej ga mav bl orng na?tela! <_<:D

..zihr imajo ?enske prste vmes pri ?telanju zato pa je tako kot je :unsure: Enkrat obla?n, enkrat son?n, enkrat sem piha, drugi? tja piha :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

Sej to mi ni lih jasno zakaj prodajajo v trgovina samo limonin sorbet z vodko :ne vem:

Hmm...kaj se da pa kej iz sladoleda + sve?e sadje na?arat pa da skupi pa?e? npr. iz breskovega sladoleda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Evo, se je zacelo - evropski vici o Slovencih :

1. If you open the umbrella in the street of Ljubljana, be careful not

to hurt somebody's eye in Maribor.

2. Why don't the ski springers in Planica do more than 250 meters?

Because they would fly to Italy

3. The shortest joke in the world: A couple is walking along the

slovenian coast...

4. What's the colour of the slovenian patrol boats? Both of them are

blue.

5. Slovenians don't need mobile phones. They can communicate yoddling

from one end of the country to the other.

6. What do the Slovenians need radars for? For fun.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.