Kolega k dost obvlada fikmez scene, pa nektere borilne ?porte, no dost se je tut poglablu u ?tudij anatomije itd., mi je predlagu;
Npr. idealno za zgublat kalorije je da gre? laufat ?e zutri, predn ?e karkol poje?, medtem ko to kar sm jz najprej delu - najprej odteku za pov urce, pol pa mav pokvihtu, da to pa je totalno kurjenje mi?ic in ne unih drugih stvari! :ne vem:
Tko da pol je reku da ?e sm ?e prelen, da bi zutri prej ustaju in ?ov laufat ?e pred slu?bo, da pol je bol? da najprej mav z ute?mi oddelam in grem pol laufat in ne obratno oz. ?e bi mev doma kolo, najprej par minut bicikla kao ogrevanje, pol ute?i in nakonc tek!
Ampak baje (sm ?e ve?kat sli?u), da takoj zutri na te??e da je najbl efektivno!
Pol AFTER pa se poka?e da so najve?ji fuzbal feni tut eni velki primitivci, brez vandalizma in pretepov o?itno ne gre, to pa ni ve? ?port oz. vse prej kot to!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No sej zdele ko je ura 14.30 sm ?e trdno prizemljen in ni glih neke morale, pa ?e viknd bo bje d?, u pondelk sm pa de?urn!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani