Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sklopka se mi je usedla. Pelko prav da nej bi bla to gumijasta cev pri cilindru, ki je name??ena na menjalnik cena -20?. Sam sm se odlo?u, da bom menju kr komplet sklopko, ker je ?e kr boga :). Sm se pa lih na ?iht prpelu pa zapeljem na parkiri??u v box pa stistem sklopko pa notr ostane :D. Bolj se mi nebi mogl zgodit :D

Men se isto zgodlo...sam sem se ?e 15 km brez sklopke peljal...je ?lo nekak...na koncu v leru do gara?e od mehanika... Stro?ek za materjal in delo, mi vklju?uje komplet pranje avta in motorja, 30?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aha... :zvizga: ...s tem s ?lovek ne pohvali... :hohoho: ...je pa v vo?nji u?itek... :jupiii: ...

Pregovor pravi, da je treba za lepoto potrpet... :huh: ...

Ni ga pa ?ez V8, to pa ne!!!

Pa je tank kaj ve?ji, al se treba na vsaki tretji pumpi ustavit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Sm pa mislu, da si iz pomivalca v omare posodo metal... :vesel: ...pa z eno roko rob?ek vrtel... :jupiii: ...ko si pa po drugo posodo ?el, pa tak ploskal... :bravo: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Apartma ob morju - Dalmacija
Napisano

Mi hodimo v Pa?man...druga?e je pa v Kraju tudi lepo...pa Baratul... Va?no nam je, da ni gu?ve na za?etku glavne sezone...pa voda je 2 stopinji toplej?a kot v Biogradu...

Na netu se najde marsikaj...nju?kalo...pa na bolhi tudi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Poznam Biograd...meni osebno je tudi malo prevec zivahno,nagneteno:)Bila veckrat tam oz.v okoliskih krajih in zvecer v Biograd.Na Ugljanu sem tudi bila-Kukljica.Nazadnje Pako?tane in Hvar.

Pa?man ima lepe zalive in lepe pla?e...idealne za otroke...ni gu?ve, voda topla... Nevi?ane...?drelac... Baratul... Kraj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ej..ne more? da vrejame? , da je tam tako  :party0035: .pa tako hvalijo po raznih oglasih in agencijah...lp :D  :rolleyes:

Saj za norenje in mladino je...ni pa za otroke...za majhne otroke... Predvidevam, da imajo otroci raje mir in igro v in ob vodi...tega pa v Biogradu ni... Saj so razne promenade zve?er in igrala, pa vse mogo?e, sam je taka gu?va... Na Pa?manu sem brez problema otroka spustil, da se je s kolesom vozil, ko sva se z ?eno zve?er sprehajala...tega v Biogradu ni... Muzika nabija pozno v no?...?e komu to pa?e naj proba, sam za majhne otroke...mislim da to ni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bil v Biogradu in ne grem nikoli ve?...sploh ni za otroke...v vodi gu?va kot pred 30imi leti v diskotekah...otroka mora? imeti v nao?ju, da ga ne zgubi?...taka gu?va je, da se na pla?i obra?ajo na ?vi?g kot ?evapi...brisa?e na pla?i 26 ur na dan... V zalivu Soline mladina nori...v vodi razbite steklenice...na lastne o?i videl, ko so na urgenco peljali tipa z globokim urezom... Bili tam, imeli rezervirano 7 dni in po dveh dneh ?li domov...hvala bogu, da smo prej na Pa?manu 7 dni bili...

Za mladino in samske, ?eljne zabave, je to OK...odvisno, kaj ?lovek i??e...

Za otroke in mirne in brezskrbne po?itnice priporo?am Pa?man in Ugljan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.