Pohvaliti je treba pa prenos Moto GP na A. Pred dirko ?e posebej, ogled steze, specifike, novice (malo premalo bab no), na RTVju pa tako ?parajo, da so po kvalifikacijah ko je zadnji pripeljal ?ez ?rto samo rekli nasvidenje, ?e tabele ni bilo....noro.
Ja sej pravim, jaz spremljam pol manj ?asa formulo, pa ?e od dele? vem kaj bo, on pa v vseh teh letih nima pojma kaj se dogaja. Statistiko lahko vsak na?teje, ma? wikipedio odprto in to je to...nekdo bi mu mogu razlo?it da to kar on dela ni strokovni komentar.
Se strinjam o moto gpju, sej tudi poptv se je za formulo 2x ve? trudu kot se rtv.
Najbolj sme?no je da dajo pred dirko posnetek tiskovke na kvalifikacijah, pa v nem??ini. Dej vsaj podnapise ane, ne znamo vsi vseh jezikov...?e jim pa v enem dnevu ne rata prevest treh stavkov, pol pa tut ne vem no...
Ja ja, danes je bil spet na drogi...sem kar tole napisal na njihovo stran na FBju:
Spo?tovani. Ali obstaja mo?nost da se ''strokovnega'' komentatorja med prenosom dirk formule ena izklopi? Samo komentiranje je namre? zelo mote?e za vse ki spremljamo dirke na rtv kanalu...vnaprej hvala. lp
bo? dobu 4 dni po roku pla?ila opomin, ne skrbi. Mehanizmi za male siromake odli?no delujejo. Zatakne se pri gospodi. Oni pa lahk natol?ejo ?ez 20 mio dav?nega dolga, pa ?e se dacarji ne zganejo. ZakaJ bi se. Saj 5. v mesecu vseeno dobijo pla?o. Kolk je pa pr 20 mio ?ele ?rnega posla se pa raj? ne vpra?am.
Opomin za dohodnino pride septembra Jaz lani tudi nisem na rok pla?al, sej tud letos mi ne bo zneslo...treba dat denar v stvari k dejansko funkcionirajo, naprimer avto
Tole je iz 2010 primerjava, tako da je pri nas sedaj ?tevilka okoli 33.000 (po zadnjih podatkih SURSa da ne bo kdo govoru da napamet govorim ), procentua?o si pa sami zra?unajte. ?e vedno mislim da je manj?a od cipra
Ja dons sem z li?arjem govoril, pravi da tisti ve?ji del skoraj da ne pride v po?tev, ker pri mojih pragovih ga je tako ali tako pol stran vrgu, ?e bi moral pa ?e celega uporabiti, pa pravi da kar malo odstopa, in bi potem rabil veliko kita na zadnjem boku, da bi stvar zgledala uredu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja sej pravim, jaz spremljam pol manj ?asa formulo, pa ?e od dele? vem kaj bo, on pa v vseh teh letih nima pojma kaj se dogaja. Statistiko lahko vsak na?teje, ma? wikipedio odprto in to je to...nekdo bi mu mogu razlo?it da to kar on dela ni strokovni komentar.
Se strinjam o moto gpju, sej tudi poptv se je za formulo 2x ve? trudu kot se rtv.
Najbolj sme?no je da dajo pred dirko posnetek tiskovke na kvalifikacijah, pa v nem??ini. Dej vsaj podnapise ane, ne znamo vsi vseh jezikov...?e jim pa v enem dnevu ne rata prevest treh stavkov, pol pa tut ne vem no...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani