No mali zdej si me spluvu, zdej pa za knjige in ob 20.00 spat!
pa dej no ne zmert mihec pliden mihec ni poleden
jz bi lahka unga rmenga pata ?pilov ko vse sfuka rde? se pa za glavo dr?i greta TV popravlat pa nakonc pride gledali??e vn namest fusbal tekme to so pa ?ehi
No jz pa kot velebog za vozove, se spravm konektorje k grejo na fertajler na?pricat z Wedlnom, pa po?akam cca. pu ure, pa mi voz ve? niti zalaufat no?e, pa ?e pol sm zmenen z eno deklino, no zdej o?itno nisem
Si kr mislm kva bi Tojota Popi reku - d vsa oba s ?ulibojem glavna kandidata za nadaljevanje risane serije A JE TO
idiot je ?u na gas prev? ko je ?e kr polagal in mu je skidnalo zadno gumo, ker je povr?ina ko polaga? s katero se guma dotika ceste premala. mogel bi imeti konstanten gas, prehiter pa za moje pojme ni bil bla ?ist taka lepa hitrost za zvozit.
--> moje mnenje, no u bistvo smo to predelovali nedavno pri fiziki zato sem se oglasil
?koda da te potem ni bilo zadnji? v LJ, ko je imel Umberto Eco predavanje o zgodovini grdega. Umberto Eco je namre? strokovnjak za srednji vek, saj ve?, Ime ro?e ipd.
V LJ se je nahajal, ker je dobil ?astni doktorat Univerze v Ljubljani.
mislim enako kot je rekel matej, men ?e vedn solza na oko pride ko se spovnem prijatelja ka vse smo skupaj delali, bordat me je nau?il, smu?al smo se skupaj, smejal,... pol pa kr naenkrat vedn ko grem smu?at vem da se smu?a z mano sam kaj ?mo ?ivet mormo naprej, vsak ?e ma kak?no luknjo v srcu, jaz imam ?e tri
men je blo bolj?e ?e sem se s kom lahko pogovoril, velik bolj? mi je blo ko sem se pogovoril z metko (njegovo punco), aja on je bil takrat 30star tko da se vam pomoje zdi da glih ne pa?emo skup samo smo se kar lepo ujel. bil je velika izguba, saj je za veliko ljudi naredil toliko dobrega kot ga pomoje ?e nobeden ni
na slikci je pa moj mini "oltar?ek", on je pa tisti ko ima rde?o bundo.
v teh trenutkih ne pozabiti na dru?ino in kolege, ker oni ti najve? pomagajo v teh trenutkih (govorim iz izku?enj)
mislim enako ko sem zgubil prijatelja najbolj?ga, sedaj pa sem dobil njegov bord in pancerje da mam spomin in jih tudi mislim voziti in nikoli prodati. imel je pa nesre?o z motorjem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jz bi lahka unga rmenga pata ?pilov ko vse sfuka rde? se pa za glavo dr?i greta TV popravlat pa nakonc pride gledali??e vn namest fusbal tekme to so pa ?ehi
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani