Skoči na vsebino
knjige,..
Napisano

Bill Bryson - kratka zgodovina skoraj vsega .... zanimivo branje :D

Sem jo danes kupil, ?al so imali samo angle?ko, do marca se mi pa ne da ?akat.

Med drugim pa prebral:

Brave new world ~ A.Huxley (dotika se podobne teme kot 1984 od Orwella, a njegova "vizija" je dokaj druga?na. Dobro branje)

Skrb za status in How Proust can change your life ~ obe Allain de Botton (oz. kot v hecu pravim Alan the button :) )

zdaj pa v prebiranju

Poslednji dnevi sokrata ~ Platon

?akajo mojo pozornost:

Simon Signh ~ Veliki Pok

John Scalzi ~ the rough giude to The Universe

Tom Clany ~ The Bear and the Dragon

in sveze nabavljena bukva od Bill Brysona

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Am, sej sem verjetno za svetom, ker ne pridem na vrsto za TV-jem. No danes sem ujel en del "humoristi?ne nanizanke" Brat Bratu in sem popolnoma razo?aran. En ?ipi shit ripoff od ene najbolj legendarnih nanizank Only fools and horses.

Razo?aran sem nad tem, da se ne morejo sami kej novega spomnit, ter da so se sploh tega lotili, ker tega ne more? "poslovenit". Kokerkoli obrne?, nikoli ne bo blizu originalu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grem dam, tak togoten od jebenega tedna, kurc za povrh pa ?e nesre?a. Mazda jo je odnesla skoraj brez po?kodb, bom jutr podnevi mal bolj vidu. Zaenkrat je vidit, da je odfookal samo za lu?i prat. Pizda sem slabe volje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

**Na zgradi u Zagrebu osvanuo grafit:**

"Sveti Ante ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju."

**Drugi dan neko pametan dopis'o:**

"Sveti Ante, da se mene pita, uzmi oba a vrati nam Tita."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jest sem crknil od smeha pri komentarjih....

Fotomonta?e, primerjave, demotivatorji.... :D:hohoho:

Zdej slike zgledajo prave, folk je tut njun myspace najdu, pomoje se je pa en najdu pa mal jebe folk.

Pa ?e en dober quote:

And we all are probably going to hell. But thats only cause shes going to eat heaven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tip ma sigurno zajebano dioptrijo.. in glede na to da je v vojski, ni ?udno da v Iraqu bombe letajo tja kamor najman rabjo.

V bistvu so najbolj zanimivi njegovi "optimisti?ni" komentarji... pah ?e je sre?en, naj mu bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest pravim, da ?e ti je bilo do te osebe toliko, bo? nesel ro?e in sve?e na grob kdaj prej oz. ve?krat, na pa takrat ko se bi vsi neki gu?val... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem ?e sem ?e ampak ziher je ziher.. zdej za praznike sem de?uren, opazil pa sem da sem plairan ?e za bo?i? in novo leto... sranje.... :angry:

Spet se bo za novo leto en najdu pa bo ob 6-ih zjutri te?naru...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.