Am, sej sem verjetno za svetom, ker ne pridem na vrsto za TV-jem. No danes sem ujel en del "humoristi?ne nanizanke" Brat Bratu in sem popolnoma razo?aran. En ?ipi shit ripoff od ene najbolj legendarnih nanizank Only fools and horses.
Razo?aran sem nad tem, da se ne morejo sami kej novega spomnit, ter da so se sploh tega lotili, ker tega ne more? "poslovenit". Kokerkoli obrne?, nikoli ne bo blizu originalu.
Grem dam, tak togoten od jebenega tedna, kurc za povrh pa ?e nesre?a. Mazda jo je odnesla skoraj brez po?kodb, bom jutr podnevi mal bolj vidu. Zaenkrat je vidit, da je odfookal samo za lu?i prat. Pizda sem slabe volje.
Trenutno je kar nekaj gu?ve s temi igrami, se pozna da je konec leta... Zdajle najve? igram Far Cry 2, CoD 4 in pa Crysis: Warhead. Sem pa danes "kupil" Red Alert 3 in komaj ?akam da pridem domov pa da ga sprobam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bemte tale mraz, kje je globalno segrevanje ko ga rabi?, resno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani