V Vipavi ni nič, niti vej po tleh. Od Ajdovščine naprej proti Novi gorici je pa precej polomilo dreves in vej. Ampak nič posebnega,..en Bolgar je šel še danes po AC z kamijonom 😆
Sem malo gledal po netu in sm slučajno naletel na tale botomless portafilter, ki paše na moj kavni aparat(Delonghi Dedica), če bi bil kak dober deal seveda
Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek.
Ja razlike je ogroma že pri tisti iz vietnama, ki mi je sestra prinesal,.. jaz sicer kavo spijem bilokatero, ampak nikoli si ujo ne sladkam, najraje z malo mleka
@godlike danes provam kavo ki sem jo vzel pri escobarju,..sem dobil eno posodo na navoj, da pretresem notri,..vem da ni ravno optimalno ampak vseeno boljše kot zalepljen paket z lepilnim trakom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Vreme je...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani