Jaz sem že dolgo nazaj delodajalcu, ki je želel konkurenčno klavzulo, povedal, da jo bo imel in bo veljala, če bo zanjo plačeval mesečno nadomestilo. No, nadomestilo je plačal le prvi mesec. 😃
Pa če bi @Janez007 počakal do "Black Friday" ponudb ali pa izkoristil Amazon Prime day ene tri tedne nazaj, bi bilo še znatno ceneje. Ampak po bitki smo lahko vsi generali.
Jaz sem recimo na Amazonu tisti dan dobil 32-palčni monitor za manj kot pol uradne priporočene cene.
Ti novi OLED LG-ji že po minuti mirovanja vžgejo črn ohranjevalnik zaslona z barvnimi "eksplozijami", tako da do zapečene slike sploh ne pride.
Poleg tega jo ob ogledu tv kanalov z logotipom na istem mestu po izklopu tv v mirovanju tudi čisti kako minuto, pa tega sploh ne veš. Razen če si pozoren in slišiš, kdaj klikne trafo v televizorju, ko konča s tem opravilom. 😃
Podobno je pri vseh ostalih OLED-televizorjih. Smo vendarle že v letu 2023, tehnologija je šla naprej ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar privošči si, ne bo ti žal. 😃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani