Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Prvo mora ostati na dveh kolesih 🤣

Nikol nism bil MM fan, ampak njegov ego in sposobnost upravljanja bicikla v odklonskih situacijah je tko 50% nad vsemi okoli njega, realno gledano.

Po toliko letih na hondi, da pride na dukati in z njim dela šale... noro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je Scr3am napisal:

Ful je tega zadnje cajte. Jaz sem dobil iz neke slo stevilke kao za posodobitev gesla pri NLB pay pa potem za posodobitev netflix racuna itd. Najbolj smesno je pa, da sploh nisem pri NLB niti netflixa nimam. Pac scam. Sej ze takoj po linku vidis. Sem pa tudi od kao "poste slo" dobil in imajo dost podobno spletno stran. Seveda de redirecta na njihovo fake stran kjer naj bi vpisal svojo st. kartice in CVV 🤦

Ja, ampak tkole na hitr folk dejansko klikne...pa mu šele pol zacingla k more kao plačat poštnino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 12. 4. 2024 ob 23:30 je AmpeR napisal:

Čakam en paket iz kitajske in pol danes dobim ta sms: 

Screenshot_20240412_202922_Messages.jpg

Zadnje čase sumim, da imajo mogoče pri pošti kakšne težave z uhajanjem podatkov, namreč ogromno ljudi, ki pričakuje pošiljko, dobiva tele scam sporočila iz čudnih številk...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eurotax
Napisano
pred 1 minuto je etcho napisal:

Kot sem slišal od marsikoga, sem prodal za realno ceno, s čimer se strinjam. "Nakupovalne histerije" nisem zaznal, v enem mesecu sta me poklicala 2 preprodajalca in ena fizična oseba, katera je tudi kupila avto.

In to sam pri sebi mislim da je tudi realno stanje trga :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 11 urami je Scr3am napisal:

Kateri komi dohaja 144hz ? Pa 144hz moj jajc R5 3600 z lahkoto dohaja :D. Je pa res da imas ti vrjetn 2K ce ne celo 4k ?

Ja, jaz imam UW, torej NE 2560x1440 ampak 3440x1440... tako da po številu px za skoraj 1/3 presega klasičen 1440p - https://www.dell.com/en-us/shop/dell-34-curved-gaming-monitor-s3422dwg/apd/210-azep/monitors-monitor-accessories

Navaden 5600x ni zmogel sprocesirat toliko ukazov, sem se vrtel tam okol 120fps

V CoD Warzone imaš opcijo vklopit latency za GPU in CPU, pa je GPU večino časa na 4-5ms, CPU pa 5-6ms.

Takole na prvo žogo bi si upal trdit da bi z 7800x3d in slabšo grafično npr 6800xt vseeno prišel na 144fps

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 42 minutami je skritikrt napisal:

Ne vem,če te prav razumem🤔...kupiš boljši CPU,in še tečne babe se losaš😃👍...win-win kombinacija...kaj češ lepšega😁😉

hvala bogu nimam tečne babe, ma ko sem par mescev vsakodnevno zapravljal za te računalniške komponente je mela neki na temu :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Ryzen 7 5800x3d se zmeri najboljsa odlocitev, kljub temu da je se na AM4 platformi. Menda je dost problemov glede kompatibilnosti na AM5 platformi in DDR5 🤷

meni še vedno 7900xt spi v primerjavi s procesorjem, ki dela na polno, komaj dohaja za 144hz gaming

bi moral takrat kupil 7800x3d, ma je to toliko denarja, da me bo baba izselila vun iz bajte vsak čas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 22 urami je Janez007 napisal:

Ampak je sin po teh začetnih pripetijah z Ryzen 7900 zelo zadovoljen. Sta pa res to 2 kar različna svetova (Intel-AMD), vsak s svojimi forami.

Za igre so te novi ryzeni noro dobri, sploh x3d nimajo konkurence

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Prva danes, pa da prehitim Binija 😛😆

IMG_3615.jpeg

Bini jo je verjetn že spil, pa ni slikou :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
dne 6. 4. 2024 ob 18:15 je Boss napisal:

Tole sodi kr v to rubriko - sploh k take frise poka. 😂

WWW.24UR.COM

Nizozemske oblasti so aretirali Greto Thunberg in druge podnebne protestnike iz skupine Extinction Rebellion, ki so blokirali avtocesto v...

Polovica sveta v vojni, folk umira na dnevni bazi v dosegu 1 tanka dizelskega goriva; na vzhodu otroci pr 10ih letih šivajo šulne da preživijo, v afriki bi šivali pa nimajo, sever evrope pa.... hrana iz gobca vn visi, zadrogiran vsak tadrug, važno da se protestira za neko x z y stvarse mal pizdimo da mamo premal plačane jobe, stavke gor dol, na severu fosilna goriva klinci palci

Žalost, res žalost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 5. 4. 2024 ob 16:45 je AmpeR napisal:

Vozu tahudega etrona. Enih 500 komercialnih konjev. 

Trga asfalt in dela pokakane gate😁

Doseg cca 330 km.

20240405_113611.jpg

Kaka je pa notranjost po kvaliteti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 29. 3. 2024 ob 9:44 je Jaka32 napisal:

Danes sem lahko pogledal 3 oglase, nato spet ni dosegljiva stran.

Res ne vem kaj je narobe na mojem računalniku.

dne 29. 3. 2024 ob 9:57 je Matick napisal:

Ker avto pa iščeš?

A inprivate ti pa dela? Če to dela, pol je verjetno samo cache al pa cookieji

Ej, meni tudi zajebava. Ampak dela v privat oknu. Priporočam uporabo mobilne aplikacije, je gut.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 16 urami je dvorjan napisal:

Kaj pa tale fuzbal danes?!

Prav smejalo se mi je ob Ronaldovi dolgi faci ... SLO : POR = 2 : 0

Tega res ne vidiš vsak dan, še v Fifa igrici ne. 😃

Nisem gledal, ker nimam TM, da bi lahko gledal Sportklub

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 minutama je Jaka32 napisal:

Daj bog. 😀

Nimam pojma, zato sprašujem. Plačujem ta polni kasko že vrsto let, pa zaenkrat nisem še nič podajal škodnih zahtevkov. Hvala spet onem v prvi vrstici.

Tam k so kombinacije zlistane, kjer maš seznam vseh zavarovanj. To je pomoje kombinacije E pri Savi. Pogledaš če v oklepaju piše (0%)

WWW.ZAV-SAVA.SI

Avtomobilsko zavarovanje, s katerim zavarujete svoje vozilo, sopotnike in sebe pred finančno izgubo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 52 minutami je Jaka32 napisal:

Mogoče kdo ve, koliko pride prednje steklo za Mazdo 3?

Sedaj gledam polico in imam polni kasko z 1% odbitno franšizo (203 eur), kar pomeni da bom moral verjetno še nekaj doplačati...

pred 52 minutami je Jaka32 napisal:

Mogoče kdo ve, koliko pride prednje steklo za Mazdo 3?

Sedaj gledam polico in imam polni kasko z 1% odbitno franšizo (203 eur), kar pomeni da bom moral verjetno še nekaj doplačati...

a niso stekla pa to brez odbitne franšize?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Nobenega alkohola ne pijem že 2 tedna in bo tako še vsaj kak mesec, medtem pa veselo šponam Monster-je in pa Pepsi, tako da bi se reklo z dežja pod kap. Odvisnik in grešnik, priznam, hehe.

Bravo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano
pred 20 urami je FuManchu napisal:

Prva letošnja košnja uspela. Obe kosilnice kresnile v tretje :bravo:

Jaz sem tudi včeraj prvič kosil, sem napumpam ene 10krat tist knofek in je užgala iz prve... smo se nasmejal da me je komi čakala, vsaj ena? :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 14 urami je AmpeR napisal:

@Slivka danes pa moj fakwagen. Pravi lightshow....

Razlog prazna bat.... Pozabil sem izklopit razsmernik 12 na 230V🤣. Zanimivo, da potem, ko smo avto prižgali z busterjem so me kontaktirali iz avto hiše oz. servisa, da jim je javilo napake in, da kaj je narobe. Vse spremljajo...

Avtohiša ima remote dostop do tvojega vozila oziroma podatkov? A imaš sim kartico za povezavo v avtu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.