Ful je tega zadnje cajte. Jaz sem dobil iz neke slo stevilke kao za posodobitev gesla pri NLB pay pa potem za posodobitev netflix racuna itd. Najbolj smesno je pa, da sploh nisem pri NLB niti netflixa nimam. Pac scam. Sej ze takoj po linku vidis. Sem pa tudi od kao "poste slo" dobil in imajo dost podobno spletno stran. Seveda de redirecta na njihovo fake stran kjer naj bi vpisal svojo st. kartice in CVV 🤦
Ja, ampak tkole na hitr folk dejansko klikne...pa mu šele pol zacingla k more kao plačat poštnino...
Čakam en paket iz kitajske in pol danes dobim ta sms:
Zadnje čase sumim, da imajo mogoče pri pošti kakšne težave z uhajanjem podatkov, namreč ogromno ljudi, ki pričakuje pošiljko, dobiva tele scam sporočila iz čudnih številk...
Kot sem slišal od marsikoga, sem prodal za realno ceno, s čimer se strinjam. "Nakupovalne histerije" nisem zaznal, v enem mesecu sta me poklicala 2 preprodajalca in ena fizična oseba, katera je tudi kupila avto.
In to sam pri sebi mislim da je tudi realno stanje trga
Ryzen 7 5800x3d se zmeri najboljsa odlocitev, kljub temu da je se na AM4 platformi. Menda je dost problemov glede kompatibilnosti na AM5 platformi in DDR5 🤷
meni še vedno 7900xt spi v primerjavi s procesorjem, ki dela na polno, komaj dohaja za 144hz gaming
bi moral takrat kupil 7800x3d, ma je to toliko denarja, da me bo baba izselila vun iz bajte vsak čas
Nizozemske oblasti so aretirali Greto Thunberg in druge podnebne protestnike iz skupine Extinction Rebellion, ki so blokirali avtocesto v...
Polovica sveta v vojni, folk umira na dnevni bazi v dosegu 1 tanka dizelskega goriva; na vzhodu otroci pr 10ih letih šivajo šulne da preživijo, v afriki bi šivali pa nimajo, sever evrope pa.... hrana iz gobca vn visi, zadrogiran vsak tadrug, važno da se protestira za neko x z y stvarse mal pizdimo da mamo premal plačane jobe, stavke gor dol, na severu fosilna goriva klinci palci
Nobenega alkohola ne pijem že 2 tedna in bo tako še vsaj kak mesec, medtem pa veselo šponam Monster-je in pa Pepsi, tako da bi se reklo z dežja pod kap. Odvisnik in grešnik, priznam, hehe.
@Slivka danes pa moj fakwagen. Pravi lightshow....
Razlog prazna bat.... Pozabil sem izklopit razsmernik 12 na 230V🤣. Zanimivo, da potem, ko smo avto prižgali z busterjem so me kontaktirali iz avto hiše oz. servisa, da jim je javilo napake in, da kaj je narobe. Vse spremljajo...
Avtohiša ima remote dostop do tvojega vozila oziroma podatkov? A imaš sim kartico za povezavo v avtu?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nikol nism bil MM fan, ampak njegov ego in sposobnost upravljanja bicikla v odklonskih situacijah je tko 50% nad vsemi okoli njega, realno gledano.
Po toliko letih na hondi, da pride na dukati in z njim dela šale... noro
Povezava za deljenje
Deli na druge strani