Čatež se mi zdi živi na krilih stare slave, investicij v posodobitve in razvoj leto nazaj nisem opazil, lahko da je zdaj drugače?
čatež je 30.let v preteklosti, bil lani pred novim letom po božiču v mobilni hišici.....urejenost še kar, ponudba kr neki, bazeni nespremenjeno od kdar se spomnim da sem bil z osnovno šolo tam pred 30.leti....torej pod črto SLABO in za kar nudijo drago.....zdaj grem v Gardaland v tisto naselje kjer so apartmarji, hiške....že samo cena je nižja kot v Čatežu.....(pa saj vemo kdo je lastnik :))
Najdi Hondo z dvolitrskim dizlom, sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom, pa grem ponjo.
To je samo v opozorilo drugim, da se ne nategnejo tako, kot sem se jaz. Ker nova tehnika je predvidena samo za po avtocestah, ne pa za stalno uporabo v hribih...
hmmm, ja to je v EU zelo težko, res je da jaz nimam teh težav :).....žal je Honda malo podlegla EU in enostavno ni več dizla....7 sedežni modeli pa vsekakor so, samo zopet ne v EU
@Slivka, zadnjič je eden od moderatorjev, ob kavi, mi omenil, da ti bo onemogočil Jamralnik, v povezavi z omenjanjem vaše najnovejše avtomobilske pridobitve, ker menda zelo trpi server, glede na količino oddanih sporočil.
Kolikor sem ga uspel razumeti, je glavna težava v tem;
Jamraš in ne iščeš rešitev.
(Če še kdo spomni g. Mira Cerarja, hehe)
Rešitev je enostavna....prodaš Forda in kupiš avto👍(ala Honda, Mazda😉)
Rogla je res car 👍, kljub temu da zgreši cilj, na koncu zmaga, sicer bi bila razlika še za kakih 8-10sek višja -> kdor spremlja kolesarstvo, letošnji TDF bo kot kaže res brutalen....
Primož Roglič se je po zanj podpovprečni dirki Pariz-Nica v povsem drugačni luči vrnil na tekmovanja in zaznamoval uvodni dan Dirke po Baskiji. Za seboj je pustil tako Evenepoela kot Vingegaarda in se veselil...
Pa še resno vprašanje. Ta, ki je bil zdrav in je zdaj brez želodca je podpisal izjavo za operacijo, da se strinja s tveganjem. Se pravi po tej logiki torej ni upravičen do odškodnine, ker se je pisno strinjal z operacijo pa čeprav je ta bila nepotrebna in stvar napake. Pa da se to men zgodi, se mi zmeša.
Zmeša se ti zagotovo, kaj veliko pa narediti ne bi mogel, ok z odvetnikom, tožba, itd., itd....in po kakih 10letih pravdanja bi dobil kako mizerno odškodnino....če bi pa v afektu naredil dramo bi šel pa na koncu še v zapor.....(še kako drži rek "manj jih vidiš (zdravnike) bolje je").
A ti si tega Accorda kupil novega, si prvi lastnik? Ker to je škoda prodajat
Starega 1 leto in pol (z 21.000km; letnik 2015), ker se ga je lastnik, ki ga je kupil "naveličal", ker je potem nabavil Type-Rko ....jaz pa sem dobil best-buy in zdaj imam 170k km....(bo ostal pri hiši, in bo avto za sina, ki bo čez 4.leta začel z avtošolo :))
Lani je še bil Split - Bari. Letos ga ni več na Jadrolinijinem seznamu.
Fora je v tem, da so otroci še kr mali in raje plačam trajekt, da malo presekamo kot 1400km vožnje, pa tudi če je v dveh etapah.
Dober si, meni se ne da toliko voziti...sem letos gledal Lefkas (z enim postankom v Leskovcu SRB) in potem še en dan to Agios Nikitas....pa sem nekako obupal na to turo :)....si kdaj računal koliko % je razlike, recimo 14.dni avion ali tako road trip z vsemi ostalimi stroški? (ni primerljivo, ker si pač s svojim avtom bolje mobilen, itd.), čisto tako me zanima.
Cene so nore tako ali tako, Grcija je full odvisno od otoka do otoka....več kot je angležev dražji so in je razlika lahko tudi do 1000na teden (jaz sem letos konkretno gledal Lefkas , 1.teden 3300, Samos, isti termin cca.2200....)....problem je ker pač ni blizu in agencije to vedo in cene nabijajo v nebo, ker pač ni ravno veliko folka ki gre na road trip do tja....
Odločitev je padla. SAAB gre v prodajo čez vikend. Kupuje se Honda Accord bencinar
samo da ne boš razočaran nad odzivnostjo motorja, ker to je še klasični atmo brez turbine, tako da proti SAABu bo to bolj nepremičnina, je pa bullet proof ta motor, če te pa kaj več zanima pa ZS, da ne bova smetila Mazda foruma
druga stran resnice je pa tudi, da vsak zaposleni danes zelo dobro pozna svoje pravice (kot da bi bili vsi pravniki in še odvetniki zraven), po drugi strani pa hitro pozabljajo na dolžnosti.... vsekakor pa "šefi" ki mislijo da imajo ljudi za lutke ne sodijo na take pozicije, a kaj ko je večina nastavljenih tako ali drugače....in mislijo, da bo najbolj pomembni na svetu :), pa vodijo neko po možnosti državno firmo ali neko ministrstvo.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
čatež je 30.let v preteklosti, bil lani pred novim letom po božiču v mobilni hišici.....urejenost še kar, ponudba kr neki, bazeni nespremenjeno od kdar se spomnim da sem bil z osnovno šolo tam pred 30.leti....torej pod črto SLABO in za kar nudijo drago.....zdaj grem v Gardaland v tisto naselje kjer so apartmarji, hiške....že samo cena je nižja kot v Čatežu.....(pa saj vemo kdo je lastnik :))
Popravljeno od sportman333Povezava za deljenje
Deli na druge strani