Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Ob takile "avtomobilski" glasbi bo težko voziti po omejitvah, hehe. Le kaj bi rekel Deeyan?

Se strinjam, morm pa priznat, da sm mal bolj pr pameti kot pa recimo kakih 10 let nazaj 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

V mislih sem imel nekaj drugega: da je možakarju jajca noter potegnilo od strahu, ko je na 1. MPL "letel" proti stari kovačiji namesto proti piknik placu...

a ne, ne, to zadevo bi bolj težko na not potegnalo 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Bini napisal:

Tole vam je kaj znano? 

Screenshot_20220201_065847_com.android.chrome~3.jpg

Sm slišu neki okrog tega ja, za bolj prometno nevarna mesta

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Slivka napisal:

Res je. Pozabili so edino dopisat, da na ravnem, suhem asfaltu zadostuje, če je ena guma pogonska, če sta dve, je pa vrh glave dovolj. Zato tam AWD niti ne potrebuješ.

Tam, kjer pa je slab oprijem, pa potrebuješ pogon na vsa štiri kolesa. Pa ne šele takrat, ko ena os nima več oprijema in začne zdrsavat, pa ti priklopi še drugo os v pogon, ampak mora biti že prej pripravljeno, torej praviloma ročno vklopljeno, ko voznik vidi, kakšno "sranje" je pred vozilom.

In to je potem glavna razlika: AWD je "ženski" pogon, ki praviloma niso preveč domače s tehniko in jim pomoč avtomatike rešuje situacijo, 4x4 pa je "moški" pogon, ker so moški praviloma bolj domači tako s tehniko, ki jo upravljajo kot tudi s tehniko vožnje.

pol mi hočeš povedat, da mam pi*ko od avta? 🤣

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 48 minutami je Slivka napisal:

Jaz jo imam že več kot 15 let, pa je še nisem znucal...

O čem vidva to debatirata ozimoma katero to "nucata"?

nism reku, da jo bom znucal ampak ponucal 🤣

to je neka podobna fraza kot v Prekmurju, ki gučajo in gučijo, kar pa ne pomeni eno in isto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

pred 3 urami je Z M A J napisal:

Vinjeti 21 so ure ŠTETE, ne pozabite, da boste po polnoči rabili NOVO.

Narocil ze 14 dni nazaj in nastavu veljavnost od ju3 naprej 🙂

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

A je kdo iz foruma srečni dobitnik? 🤗 Sicer pa, čestitke dobitniku in da bi znal pametno upravljati z denarjem. 

https://www.24ur.com/novice/slovenija/eurojackpot-dobrih-11-milijonov-gre-v-slovenijo.html

Kmalu bo mel tolk prjatlov, kot nikoli doslej 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
dne 26. 1. 2022 ob 12:30 je Deeyan napisal:

Ju3 grem po Pfizerja pa da vidimo 🙂

Se sem ziv, na sreco, mogoce za nekatere na zalost 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Ravno pred par dnevi sem gledal zanimivo oddajo o manipuliranje ljudi. Bil je omenjen prav podoben primer. Vsi vemo, da je vsak dan na svetu veliko kapi zaradi strdkov. Tudi pri nas. In recimo, da se nekdo hoče iti cepit jutri. Pa zaradi bolezni prestavi cepljenje na drugi teden. Pojutrišnjem dobi strdek ( ni se cepil) in umre. 

Če bi se šel cepiti jutri, kot je nameraval, bi vseeno umrl a bi  takoj zagnali vik in krik, da je bilo krivo cepivo. Ali res? 🤔

enako je pa z okužbo za covidom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Saj veš, da gre taka izjava v obe smeri?

ja res je, nekdo pozna primer umrlega z okužbo, nekdo pa primer umrlega takoj po cepljenju, nekdo oboje, nekdo pa mogoče v nobenem primeru ne pozna nobenega. To je čist odvisno, zato pa js ne branim nikomur kdor se hoče cepit, pa kdo se noče.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Hvala vsem. Očitno bo kar trajalo precej časa, da se mi razpoloženje vsaj malo popravi. V teh dneh, ko kdo vpraša kako si, povem kar po pravici; SLABO :(

te čist razumem, sem par mescev nazaj mel podobno situacijo 😔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Ubistvu je nekdo, ki je bil proti cepljenju 50:50, se potem cepil z najslabšim cepivom in lepo veselo naprej razlagal kako je vse shitty. Mislm a štekaš foro? Pojačou se je "slab glas" o cepljenju. + meni kot razumskemu človeku se mi zdi, da je težava tudi v tem, da NE vemo, ali je tudi pfeizer shitty. Zaenkrat je to optimalno cepivo, da. Ampak kaj bo pa čez 5 let? Ne vemo. Kot tudi ne vemo posledic, ki jih pusti covid po 5 letih. :mellow:

Za primer te ženske pa ja, telo je moralo sprejet odmerek cepiva. Pri vseh cepivih se v določenem % pojavijo težave - dejstvo. In ko je telo naredilo svojo reakcijo ji druga doza ni bila več kritična. Pa prepričan sem, da ji je naredilo orngi reset v telesu. Recimo ženskam lahko zamakne menstrualni ciklus. To ti pove vse o tem, kakšen šok za telo je tole pecivo kot bi rekel boss.

WWW.RTVSLO.SI

Ženske, ki so bile cepljene proti covidu-19, lahko doživljajo manjše zamude v menstrualnem ciklu. V primerjavi z necepljenimi ženskami gre za zamudo slabega dneva. Na število dni trajanja same menstruacije...

Js nisem bil proti ne proti enem in ne proti drugem.

Bomo vidli, ju3 grem po Pfizerja pa da vidimo :)

Orng reset ja, pravi da se še zdej ne počuti dober od takrat naprej, kar se pa menstrualnega ciklusa tiče, je pa že tolko stara, da ga vrjetno že neki časa nima več :)

pred 2 urama je Alex napisal:

Tam je itak 99% zapisanega brez nekih dokazov in v stilu rekla- kazala ( od mojega svaka sestra, njegov mož pozna nekoga, ki bla, bla, bla... 😊

na take primere, ki jih sam dejansko ne poznam tut ne dam nič

pred 2 urama je Alex napisal:

Tudi pari se dan danes odločajo, da ne bodo imeli več otrok. Tudi prav. Njihova odločitev. Ampak čez dvajset, trideset let bodo penzionisti jokali, ker ne bo imel več kdo  delati za njih. 😉

vidiš tole je pa mogoče dvorezni meč, obstajajo tut pari, ki so slabo finančno stabilni in se zavestno odločijo, da nebojo mel otrok, ker mu ne želijo slabega otroštva v revščini!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je NevLado napisal:

Tukaj mi je najbolj žalostno to, da smo od štarta vedeli, da je jansen tako tako cepivo. Pa smo z njim še vseeno veselo cepili.

Največji problem je pa ta, da se je za jansena odločilo ogromno ljudi, ki je bilo sicer proti cepljenju, ampak so zaradi pct se šli cepit tik pred uvedbo pct... in to ravno z jansenom. Ker ima samo 1 odmerek in potem je "mir".

Eto priznam, tut js sm en tak primer.

pred 1 uro je Alex napisal:

Ne poznam pa niti enega primera, da bi imel kdo kake stranske učinke po cepljenju.

Js pa poznam primer Pfizerja... ženska ni mela prej nobenih bolezni, po cepivu ji je blo življenje na nitki in se je komaj zlizala. Za 2. odmerek je bla pol zelo skepticna, pa se je vseen odločla zanjga, po 2. odmerku ji ni blo pa nič.

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Scr3am napisal:

Pac nej se usak clovek zase odloci in to je to.

To js tut skoz govorim, vsak nej nardi tak, ko misli, da je prav, ne pa da je folk skregan zarad tega qrcevga cepljenja oz. necepljenja. Zalostno kam smo prsli 😒

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Včeraj se je moj Samsung A40 odločil, da ne bo več sodeloval🤔 

Danes šel po drugi telefon. Edini na zalogi bil Šaomi.

Nisi nic zgresil z njim 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.