da ne bi govorili o traparijah k jih pi?ejo...jest mam raj? siol.net al pa rtv stran, ?eprov mam ob?utek da so si vse te spletne strani v kon?ni fazi zelo podobne.....ampak 24 ur.com je pa najbolj zani??????
The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Sicer je tole bolj otro?je sorte sam se bom vseen mal pohvalu oz. pohvalu posko?nost Mazde
Vozim se po AC iz Primorske strani in sem pri 140km/h prehiteval strnjeno kolono ?estih kamionov, ko za mano ?ez kakih 20 sekund ne prdrvi ampak skor prleti en italjan?ek v Audiju Q7 3.0TDI (Ok to sem videl ?ele pol) in blenda kot zme?an. Pa blenda, blenda, kot, da se mu imam kam za umaknt - in to na pol metra razdalje.
OK, konc kolone se mu takoj umaknem in polizanc zapele v?tric in mi neki gastikulira z rokami in pizdi in me gleda. No klele je pa po?asi vrag odnesel ?alo in ko je bumbar pritisnil na gas, sem pritisnil ?e jaz in ravno takrat, ko se je cesta za?ela dvigovati proti razcepu za vipavsko dolino.
V glavnem prazna cesta, samo midva in do vrha klanca sem imel ?e 190km/h na ?tevcu in cca tri dol?ine prednosti potem sem pa spustil gas in po?akal, da me je tipo prehitel. Zdaj sem pa jaz gledal njega in usrane se tudi obrnil in je bulil to?no naravnost naprej - razo?aran nad svojim super duper 3x dra?jim Audijem.
V glavnem Mazda 6 120KM:AudiQ7 240KM = 1:0
bravvo bravvo..... mas prov, klinc gleda porabo, enih stvari se pa? ne da kupit...
vceraj sem cev dan biv prkovan na wc (bruhanje+....) tako da ko sem zvecer sel k zdravniku sm dobu pov litra soka kr v zilo
bogi
jest sm pa sla dans zjutraj za “10 minutk“ na siht, kar se je razpotegnilo na 2 uri, pa se kave nism spila tajutranje, aja potem pa pride od sefa sin pa prav da mam zadnjo desno gumo poceno. ha ha ni se prvi april, ampak se ni hecal na ?alost. 2 metra stran od ograje prenavljajo eno staro hi?o in idioti me?ejo stvari vsepoprek in seveda katka zapelje na ?ebelj an....tko da....po eni strani groza, po drugi pa sem bla srecna da je bil poba tm da mi je pomagal rezervno dat gor, da je bil samo en zebelj, pa da je vulkanizer samo 30 metrov stran in ni blo gu?ve...sem se pa u?it za?ela spet ob 1h popoldne, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
upam, da bo ve?er bolj?i!
ker se zadnje ?ase velik govori o tatoojih.....ajde gremo na plan! Kdor ima kak?nega, dajte kak?no fletno fri?no slikco gor, da si mal o?i napasemo, kaj pokomentiramo in tko naprej jest mojega poka?em kmal....
no...kdo bo prvi? prva?
?e 4 dni le?im, angina + vse ostalo nepotrebnmo sranje ki pa?e zraven.
jao...tlaka k si se mel preve? fajn
pozdrav se ?imprej, pa se kmal vidmo-bo spet mesec naokoli!
aja drga? pa se moram prito?it, da nimam koncentracije..:(pa ?e laufat ne morm da bi si mal glavo zluftala k je vreme butast...pa kazen moram po 2 letih pla?at k sm prevozila rde?o lu?.....s kolesom!! in upam, da mi je bojo kakih sodnih stro?kov spet obesli, ker sem ene (10.000 biv?ih sit) ?e pla?ala! neki me zanima-a niso sodniki ?e tkoaltko pla?ani da tam sedijo in delijo “pravico“-zakaj je treba to posebej pla?evat?! sem hotla naredit ka?no delo v dru?beno korist da moj denar nebi ?el v tanke, pa so zahteval miljardo potrdil! zaj pa ?lovek ?e oddelat kazni ne more...k v vojski k so v?asih lahko ?li na primer v dom za ostarele...joj...kok so samo v denar naravnani v tej dr?avi....kakorkoli.....grrrrrrrrr!!!!!
p.s welcome back
Sicer pa jaz sem strelec. Nimam pojma s kom se ujemam, kak?ni smo. No ja menda smo bolj avanturisti?ni, to bi znalo dr?ati.
kdaj pa sem rekla, da ne verjamem v Boga? horoskop je drga? ?ist preverjeno zakon, zanimivo mi je pa
brskat okol njega....ker se skos kaj novega nau?i? in je zabavno do amena :)mene bolj zanima ?e se najdete v teh opisih k so na netu in k so osnovani na datumu in uri rojstva...ne verjamem pa v te dnevne, ker se mi zdijo kr neki....
pa en kup folka poznam k se na primer ne morjo z dolo?enimi znaki, z enimi pa ful....tko da me zanima va?a izku?nja s tem
jest osebno sem ?korpijonka, v ascendentu tud, v luni pa sem dvoj?ek.....nimam sicer dolo?enega znaka, sem se pa do zdaj najbolj ujela z kozorogom in ovnom......pa ful mi je ?udn, k mam v o?jem krogu ljudi, k so na isti dan rojeni, samo na razli?na leta.....in k smo na isti dan rojeni...res ?udn, ful
glede na to, da Bajuka samo to skrbi koliko bo denarja....mamo res vsi za pr?akvat sranje ja!!
“Za ministra za finance Andreja Bajuka je odlo?itev vlade, da bo za osebne avtomobile za cestninjenje na avtocestah uvedla vinjete, le na?elno stali??e, ki je samo po sebi sprejemljivo. Finan?ni minister dokon?nih izra?unov ?e nima, poudarja pa, da je zanj pomembno predvsem to, koliko prihodka bodo ustvarile vinjete.“
itak, da je imel prste vmes pri tem.....ljudje z njegovo pla?o pa res lahko razmi?ljajo o dobi?ku ja....
a kje ?e obstaja GPS sistem cestninjenja?? to je pa res ?e absurd......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da ne bi govorili o traparijah k jih pi?ejo...jest mam raj? siol.net al pa rtv stran, ?eprov mam ob?utek da so si vse te spletne strani v kon?ni fazi zelo podobne.....ampak 24 ur.com je pa najbolj zani??????
Povezava za deljenje
Deli na druge strani