Se mi je zdela primerna tema za ta link. Mislim a imamo predsednika ali nekega klovna k se dela norca..naj najprej pocisti vlado potem pa naj gre okol..
Kdor pozna ta most, ve, da je tako ozek, da gre komaj navaden avto cez... Ce je malo sirsi, mora precej paziti ... Itak pa je precej avtov, ki krsi prometne predpise tukaj... ker je marsikateri karavan skupaj s potniki tezji od 1,5 tone ...
js ze js krsim zakon..avto ima 1560kg+ 80kg pa se neki malega gorivo..
Ma mene je pa v petek na avtocesti tip dobesedno pocakal da se mu priblizam in se spravi on na prehitevalnu pas, prehiteval je en avto par km, potem se koncno umakne, pogledam js njega tip na tel veselo se pogovarja potem pa mi se sredinca pokaze ces " pa sm te zajebal" mislim kultura voznikov je cedalje slabsa. Cetudi imas mocnejsi avto ali se tu mudi oziroma hoces it normalno po omejitvab pac 130 km/h tega ne mores pocet dlje casa ker se zmerej najde kaksen k te zjebe. Pa pogruntal sm ce se vozim 130km/h doje casa to zgleda kot dam sm divjak. K 99% jih vozil 100-110.
Uporabljam kr veliko. Ce ne drugega za dopisovanje z drugimi in posiljanje fotk direkt. Pa se brezplacno je. No vsaj pri meni ker imam itak povsod wireless. Meni je supr.skratka zame zelo uporabna zadeva.
Vcerej pa res katastrofa na cesti, vsi na prehitevalnega, vozni pas pa prazn. Ce jih nism ene 100 vcerej prehitel po desni. Res so vozil 40-50 po avtocesti. Aja sel sem pa od trzica do maribora. In to od 2 pa do 5 popoldne.
j...s ISucks zadevo k ne morm sliko gor nalozit. sj vem da se morm pohvalit ampak ne morm se k ne morem sliko nalozit. Potem je ajvar tko zrihtal da ne morm prazn post pustit. bom pa vsaj neki nakladal. i si bom duso olajsal. no to pa sodi pod to rubriko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.zurnal24.si/pahor-ocistil-hlev-clanek-200288
Se mi je zdela primerna tema za ta link. Mislim a imamo predsednika ali nekega klovna k se dela norca..naj najprej pocisti vlado potem pa naj gre okol..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani