Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

No bom od sedaj malo bolj pazil na take norce (ki obvladajo tudi ?ikani :blink: ) na na?i cesti. :zvizga:

Verjetno sem se malo slabo izrazil...jest mam v mislih tista dva zahrbtna ovinka, ko se pripelje? iz Plesa vn in ke v gmajno zavije? pred kandr?am <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e ni ni? krepnal na stroju in te ni police.gif za u?esa, si u pravi temi! tongue.gif

Eh, sam gume pr teh temperaturah ne dr?ijo glih fajn in hitr mehk volan rata <_< Policajev na?eloma v teh koncih ni tko pogosto in ?e cesto dobr poznam (sploh tiste dve zahrbtni ?ikani) :punk: No, 1.5 je za 1x ?ist uredu in dovolj :D Ne morm verjet, kolk ma to rada ovinke :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A k na?mu Symonu? :P

Nene :harhar: je pa res, da sem se ?ez njegov konc pelu :bravo:

in na tej cesti krtina-izlake en ?ist divji ata z eno mamo v napol razpadli fiesti vozu v povpre?ju ca. 100 km/h :ne vem: no, v gorici mu ni znesl na zadnem ovinku k na ravnino pride? in sem se mimo odpelu :hudicek: no, poj do kandr? me ni ve? ujel, pa sva ga po?teno ?ez une ovinke ?opala :whatever: tko da ne vem, al je to za pohvalt al za pojamrat :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na?a me je nagnala po clearblu....negativno.....ampak poanta hvale je vzrok za clearblu...

Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki :jupiii:

Heh, lohk bi ti ga ?enku :rolleyes: k se mi glih vala v avtu ;)

M'rav?an, ?estitke za prvo vzhajajo?o ?tru?ko :dudek:

No,sej to ?e ni za v jamralnik :P bo poj, k bo 1x na svet prveku :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ken block :bravo::bravo::bravo::bravo:

drgac se pa z RX7 u gridu najbol drifta sam na izi mors z gasom

Sej problem je bil v tem, da je ?iv?na ko sam hudi?, sam da se gasa dotakne? :hudicek: NO sej zadev?no sem pre?tudiral,pod nujno mora? vklopiti TC in je nekako bolj igrabilno in malo manj ?ivce parajo?e :bravo: Skor ?e malce ve? u?ivam v driftanju, sam ?e ne bi blo to vse ko hitro <_< kar sam do?ivim motion blur v o?eh :punk:

Hehe, rFactor rulz :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Iz pohvalimo se --> treba pa sam ?e prednje amortizerje zamenat, k je desn mal upe?u in skor na?eto lukno zaflikat pod sovoznikovimi nogami, da ne bom kremen?kobila dubu :( Bemti? in spet pred registracijo vse na kup :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no je mazdilak dubu originale enđin sound na zadnjem roru :bravo: Ga je bilo treba ?e mus zamenjat :D Mam filing,da zdej bolj zvezno vle?e :danzoman: al bu?e prodajam <_< ? Dej je treba -->jamralnik

Aja in kon?no zamenjal prednje smerne kotnike (ker fani naziv) in vtaknu not LED pozicijske...dej vse skup mal bolj sinhrono zgleda s xenonom :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V prvem ?etrtmese?ju predvideno izideta SHIFT2 in TDU2, kmalu zatem DIRT3, o samem GRIDU2 pa tudi na ofi?l sajtu ni nobenih podatkov <_<

Jaz sem kake 2 dni nazaj probu driftat z volanom rx-7 ko...in sem po kaki minuti obupu...total nevozno...sej drga? itak nisem prista? drift tehnike,ko da... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes dobil naro?eni paketek, nakupil ?e nekaj malenkosti, da noujo na tehni?nem te?il, dej morm sam ?e zadn lonc zrihtat :D in najdt cajt, da vse to u?timam :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

symon: to je noro. kak gfx chip ma ps3 not? pa kako native resolucijo?! ni mi jasno da na PCu ni take grafike...

sicr je res ganz neu frisch spil ampak vseeno. dvomim da bo NFS:Shift2 tok dobr.

Sej to je ?ist odvisno od razvijalca, kolk se bo spu??al v detajle in sam izgled igre. So pa? omejeni z mo?jo konzole in sku?ajo ?im ve? izvle?t iz nje. To poliphony digital (GT5) obvlada in res konzolo priganja do zadnjih atomov mo?i :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aha, kul :D No, jest mam pa predhodnico tvojega, pa je ?e kar u redu...sam malce je ?e zmatran :dudek:

Glede g25 se ?e jaz zanimam okoli zanj in hudi? je tko dobr, da ga nben ne prodaja <_< Hudi?a, ?e g27 je te?ko dobit pa ni dolgo od tega, ko je bil s trga umaknjen :angry: Sam to sta bila tko al tko bolj za PC namenjena, vendar se ga da tudi na ps3-ju usposobt :bravo:

Ubistvu je mela samo 60 GB verzija (splovitvena konzola) emulator za ps2 in ?italec za kartice, moja (40 GB) tega ?e ni mela ve? <_< Glede pregrevanja so pa ?e tut najdl re?itve tipa DIY...sam mor? bit res zihera?, da se loti? tega. Rabi? samo dokaj kakovostno termalno pasto, ki jo nanese? na CPU in GPU ;)

Za savegame je bolj prakti?no, da jih posami?no daje? na USB klju?ek, ker v back up ti zapakira celoten sistem, ?e ve?, kaj mislim povedat...to pa ponavat traja (odvisno od koli?ine datotek) :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.