?ure se Bosanac i Crnogorac na vlak. Dođu do perona, a vlak taman ode. Po?nu tr?ati.....nakon kratkog vremena Crnogorac odustane i veli: Ma jebe?, ima sutra drugi vlak". Bosanac veli "Jebo mu du?u" i jo? se ja?e zatr?i, i kona?no stigne vlak...i usko?i. Crnogorac sjedne na klupu i po?ne se smijati, k'o lud.Dođe prometnik i pita za?to se smije kad mu je prijatelj uspio uhvatiti vlak.Ma veli, ja sam trebao putovati, on me samo prati ...
Eh ta sodnija gnila, dons smo dubl pla?o, pa niti 13. ni niti Bo?i?nce, skratka sm se ?e veseliu d dam dodatnih par 100 ? na stran za stajling mojga duha, zdej pa jajc, spet bom komi k?ne 300 kosov pr?paru ta mesc, beda! :ne vem:
Boste drugi povedal, ?e mate k?ne dodatke ta mesc!
A si ti slu?ajn ?e vidu kak?na gu?va je ob 16ih na obvoznici? Kamorkol gre?, si se zajebu za cca. pol ure. Da ne omenjam kaj je zjutri..... Od Vi?a do Most rabim pol ure.... Kaj ?ele, ?e bi bila izven LJ
V?eri sm ?la enga gledat za 250 + stro?ki... Mislm, a ljudi ni ni? sram, da to oddajajo in potem ?e ra?unajo??!? Vlaga... kr en star pohi?tvo... po stenah pajki, skor sm bruhala...
Vaga je pokazala skor 114 kg, tko da mam odli?no izhodi??e!
Pejd na 90 dnevno lo?evalno dieto. Je 100% u?inkovita.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani