No jest se glih zdej pizdim na sestro, ker so jo obkradli ?e n-ti?. tokrat so ji ukradli moj fotki? in MP3 player. Bedno je ?e ti kaj ukradejo prvi?, smola ?e se to zgodi dvakrat ali trikrat, za kaj ve? pa pomeni da ?e sam kli?e? po tem. Sestra pa definitivno dr?i svetovni in olimpijski rekord, suvereno. Samo ?e ?akam, da ji ukradejo ?evlje medtem ko hodi. Pora?unano, so ji nakradli ?e za ve? kot 1000?, ?e ?e u?tejemo stro?ke ponovne izdelave dokumentov, kartic, ipd. Nepreceljivo ?e u?tejemo moja izgubljena leta in "sive lase", zaradi nepotrebno izgubljenih ur, bencina in volje. Smetana za povrhu, pa je njeno zaklepanje klju?ev v avto.
Jest pa ho?em zdej na dopust, pa da jutr fotkam po Italiji, in terjam elektronko nazaj. Zvem pa da mi ?e ve? kot en mesec tau?a.
Top Gear Top tip: ne zaupaj mlaj?im sestram, ni?... nikoli.....
?e prav razumem je bila pri uvozniku dra?ja al kaj?
No, js pa nimam tak?ne izku?nje (je pa v Slo "pisarna" od firme...) Pred enim letom sma na eni nagradni igri trofla Philips-a (ne vem ker model to?no - un z ambilightom )... V Bigbangu je bila cena 1.499,00? z DDV, ker pa sma jo midva dobila direkt iz Philipsa sma tudi tam dobil ra?un in garancijo - cena tam je bila 899,00? z DDV...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sam vi pa res mate neke ?udne babnce, tako bi ?e js v rt brcnla!
Un tipi?n stavek: "A si vidla unga z bemvejem?" GRRRRRRRRRRRRRR
Povezava za deljenje
Deli na druge strani