Skoči na vsebino
Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

YavarYe X6V6 Jaz bom od?el brez tvojega bana. Enostavno se tukaj ne bom ve? pojavil. tako da ti bo delo pri?parano. Enako sem naredu tudi na Alter si in Mobisuxu. Jaz sam sem se tako odlo?u in nikoli ve? tam pojavil.

In zakaj ?e, bi ti mene od tukaj pospravu ?e po parih urah?

In na kak?na vpra?anja bi ti rad odgovore? Jaz sem tebi odgovoril ?a na vsa vpra?anja. Ti in ostali pa na moja vpra?anja sploh ne odgovarjate.

V svoj pravinik tega foruma lahko komot zapi?e? osnovno pravilo ki tukaj gor velja. In to je; Kdor se z nami ne strinja je tukaj neza?eljen. To si ti pokazal ?e v debati kjer smo se prvi? "usekal" in to je debata o vinjetah. Tam si ti pokazal vso svojo demokracijo in svojo "strpnost" do druga?e misle?ih.

Torej, ?e nisem za vinjete sem neza?eljen. In ?e nisem za prekora?itev hitrosti sem prav tako neza?eljen. Itd...

Neza?eljen nisi zaradi teh stvari, pa? pa zaradi tvojega odnosa in izra?anja( kdo ni na isti liniji, kot ti, je ...)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kva pije?!!!? :)

Ej organiziram sre?anje v ?ast Lojzu!

Na?gal se ga bomo do amena ,pol se mal ?gemo in na konc gremo dirkat po cesti in to pijani!!!

zrihtej nalepke Lojz je zakon :) bomo avte polimal da se bo lahka gledal po tv.

:bravo::bravo::bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Najprej vsem okoli deli?, da smo divjaki, morilci, budale...

YavarYe X6V6, a mi lahko to kdo razlo?i? Zakaj so se vsi tolk spravli name? A sem komu kaj naredu? Sem komu kaj tazga reku? Sem komu hotel kaj ?alega itd...? Edino kar po?nem tukaj, je zagovarjanje predpisov in opozarjanje na nesre?e ter opozarjanje na najpogostej?i vzrok nesre?, pa spra?ujem, ?e se kdo ob nesre?i kaj zamisli itd....pol me pa tukaj tretirajo kot sovra?nika ?t. 1. Zakaj ?e?

Najprej vsem okoli deli?, da smo divjaki, morilci, budale..

zdaj pa jo?e?? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.