Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

?e rabi? kak cenovni preblisk za notranjost do klju?a sporo?i....

Imam ?e vse zmenjen, nikoli pa ne ve?...

kdaj bo zur?

Hm :whatever: res bi lahk bil...parcela ima 763m2 :rulam: parkplac je!

Sej bi ti ?istital ampak glede na to kot zadnje ?ase vidim, kolk stanejo vsa zaklju?na dela ti bom raj rekel "velik sre?e pa ?ivcev" :bravo:

Ja velik sre?e pa ?ivecev bom rabu...denarja pa ?e ve? <_<

P.S. A vselitev letos je preoptimisti?na :ne vem:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj podpisal 'novo' pogodbo za nakup hi?e na Vrhniki v 3gf. :ouje:

P.S. tista v Vodicah ni imela po?timanih papirjev, tko da smo razdrli pogodbo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

raul je dal gol!

Ha ha bravo Raul :rispekt: bravo Schalke :ouje:

P.S. ni mi lep?ega ko makaronar kasira peterdo :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Dobro se je vse skupaj izteklo :danzoman: mal ga mesi serje, upam da bo proti arsenalu manj sebi?en <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

In sevede upam, da njihova obramba u?pila kako za?etni?ko proti Barci, kot so to nardili v pokalu. Golman pa branilc sta izpadla k dva loleka.

Upam :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pa? so meli na?i slab dan...ne more? vsako tekmo igrat na istem nivoju. Lahko, da je bil mesija mal utrujen...na povratni je vse mogo?e, ker bo barcina obramba okrnjena :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! :blush::whatever:

Uh upam, da se ?imprej pocajta :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz sem bil komitent NLB ve? kot 15 let. Var?eval sem v NSVS, poleg tega sem imel ?e modro var?evanje. Vsaki? ko sem moral osebno na banko so me spra?evali, ?e bi odprl zlati ra?un pri njih. Po izteku var?evanj sem ?el informativno zaprosit za kredit - me je na rit vrgla skupna obrestna mera <_< ! Pri prakti?no vseh drugih bankah bi dobil bolj?e pogoje. Potem sem preveril ?e obresti za vezane depozite - spet najslab?e pri NLB :angry2: . Takoj sem zamenjal banko - Unicredit (takrat Euribor+1,9%). Dobil sem 6 mesecev brezpla?no vodenja ra?una, zastonj elektronsko banko (stalno), zastonj var?evalni ra?un, brez provizij na bankomatih in 1. leto zastonj mastercard. Pri NLB se v 15. letih niso nikoli spomnili kak?ne ugodnosti (razen nagovarjanja na zlati ra?un, da bi ?e ve? kasirali za vodenje ra?una).

Lani sem pre?el na BKS ker dobim kredit Euribor+1,6%. Dobil sem zastonj var?evalni ra?un, zastonj el. banko (stalno), vse polo?nice pla?ane preko el.banke so brez provizij, za trajnike pa 0,15?! A je to ?e kje? Aja pa itak na bankomatih v celotnem EURO obmo?ju ni provizij!

P.S. NLB sucks big time

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena ?isto smu?arska...
Napisano

Elan waveflex 12 so res hude rekreativne dile :rispekt: sem jih probal na Voglu, ko je imel Elan testiranje. Prvi? sem se po?util kot da obvladam carving ;) Kolk se nagne? tolk zavijejo. Sploh ni problem kratke ali dolge zavoje delat. SL-X-H so pa ?e skor tekmovalne. Rabi? imet navor v nogah sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno pra?anje za Siriusa (morda pa ?e koga)
Napisano

Ima? kako spletno stran teh tvojih pametnih sistemov? Mislim pametne hi?e :bravo:

http://www.klimahit.si/hisna-tehnika

Sicer se mi ukvarjamo prete?no s projektiranjem in avtomatizacijo ogrevanja, prezra?evanja in klimatizacije za ve?je sisteme (hoteli, medicina, farmacija, telekomunikacije...). Nekaj na kratko je opisano tudi za hi?no tehniko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno pra?anje za Siriusa (morda pa ?e koga)
Napisano

pri tej teoriji se pojavi te?ava v tem ker ko pono?i polni? energijo, dela T? z manj?im izkoristkom ker ho?e? imeti ?im vi?jo temp. vode v zalogovniku. (vi?ja tem vode manj?i izkoristek), s tem zmanj?a? skupno grelno ?tevilo oz pove?a? porabo elektrike in na koncu je efekt nekje enak kot, da ima? enotno tarifo in konstantno ogreva? hi?o z talnim ogrevanjem hkrati pa ni potrebe po velikem zalogovniku ker ti ?e sistem delujek kot zalogovnik.

Ni ?ist tko. Vedi, da je ni?ja tarifa tudi med vikendi in prazniki. Takrat polni? podnevi...Pa ?e to velja le pri T? zrak-voda, saj pri ostalih tipih ni razlike dan/no?...

Temperatura v zalogovniku je ista podnevi in pono?i...Zalogovnik mora biti dimenzioniran, da zdr?i 12-16 ur ogrevanja in to je to! Pri zidani hi?i to ni problem zaradi akumulacije. ?e vedno je prihranek cca 30-40% kar ni zanemarljivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.