Kolega Suli?ar (?uliboj) mi je uspel v enem samem dnevu na Tojoti - prebu?it gumo, zjebat feltno (gre spet k Jermanu) in odtrgat vijak, ki je zapre?an notr v pestu kolesa!
Ja jamralnico pa res bi rabl, sej niti ne vem, kaj je razlog da je izginla, ker prepirov ni bilo nobenih notr, zarad katerih se navadno zapirajo teme!
Evo tukile pa prilagam ?e par slikc s tiste slavne Via delle Vite, pa ?e koga mal zanima naj si pogleda!
P.S. Na zadnji sliki sem ?e dubu nazaj moralo, vmes na unih dveh verigah je lih ni blo preve? (zadeva je totaln navpi?na). Na prvi sliki se pa vid to slovito steno, ki zgleda v ?ivo precej grozljivo, no vsaj ?e nisi lih profesionaln alpinist, od ?esar sem svetlobna leta oddaljen!
Imel sem pa kot talisman cev cajt na sebi mazda?ki flis, v katerem se mi ne more ni? zgodit!
V?eraj mi meet sicer ni bil lih neki v?e?, za razliko od prvega, no drugega sem skoraj v celoti zamudil, mi je pa za razliko od mita blo pa noro v dru?bi treh mazda?ev - Z, D in P, ko smo se res smejal cel popoldne, mamuvamjebem!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke ob prazniku!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani