Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ja doma?inka je rekla, da se je vnelo od elektroenergetskih kablov, pol pa ne vem! <_<

Pogoren je blo pa konkretno, pa dim ?ez celo mesto. No kokr sm jaz vidu, je blo v kraju Ba?ka voda ?e precej ve? pogorenga kot Makarski! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bil sm od Dubrovnika ?e naprej, na Elaphitih, pa ogromn ene vo?nje in 3 dni vremena katastrofalnega, pa sm zdej ?e nazaj doma! <_< :ne vem:

Aja vmes sem bil ?e v Makarski v neposredni bli?ini (baje) najve?jega po?ara v zgodovini samostojne CRO! :rolleyes::angry:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolega Suli?ar (?uliboj) mi je uspel v enem samem dnevu na Tojoti - prebu?it gumo, zjebat feltno (gre spet k Jermanu) in odtrgat vijak, ki je zapre?an notr v pestu kolesa! :ouje:

Pa ?e to ni dose?ek - mamumujebm! :ljubezen::rispekt:B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, Kalman, ja mal sva u ?lahti, ?eprou bi biu jz raj S. Debevc, mi je dost bolj simpati?n! <_<:D

Dans pa nam na Izvr?bi ne dela aplikacija, na kateri delamo in se ne dela kej dost - morala! :rozico::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja jamralnico pa res bi rabl, sej niti ne vem, kaj je razlog da je izginla, ker prepirov ni bilo nobenih notr, zarad katerih se navadno zapirajo teme! :whatever:

Evo tukile pa prilagam ?e par slikc s tiste slavne Via delle Vite, pa ?e koga mal zanima naj si pogleda! :ouje::ljubezen::danzoman:

P.S. Na zadnji sliki sem ?e dubu nazaj moralo, vmes na unih dveh verigah je lih ni blo preve? (zadeva je totaln navpi?na). Na prvi sliki se pa vid to slovito steno, ki zgleda v ?ivo precej grozljivo, no vsaj ?e nisi lih profesionaln alpinist, od ?esar sem svetlobna leta oddaljen! <_<

Imel sem pa kot talisman cev cajt na sebi mazda?ki flis, v katerem se mi ne more ni? zgodit! :rozico::vesel:

post-342-1221495729_thumb.jpg

post-342-1221495787_thumb.jpg

post-342-1221495843_thumb.jpg

post-342-1221495903_thumb.jpg

post-342-1221495961_thumb.jpg

post-342-1221496052_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Odli?no je odpelju smrkavc, suvereno kot da je ?uml! <_<:D

Mi je pa to?kovanje v skupnem se?tevku zanimivo, Heidfeld in Kovi, bosta vsak cajt ujela Kimića! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj mi meet sicer ni bil lih neki v?e?, za razliko od prvega, no drugega sem skoraj v celoti zamudil, mi je pa za razliko od mita blo pa noro v dru?bi treh mazda?ev - Z, D in P, ko smo se res smejal cel popoldne, mamuvamjebem! <_<:hohoho::rispekt::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rabim pomo?
Napisano

O fak, o ?it, kaj narest, lih za najhujga konkurenta sem po nesre? glasvou! <_<:D

Ne, sej tko hudo ni blo, hehe, sta pa zdej total izena?ena! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.