Prva verzija je malo bolj mu?ka, gre se pa tko da se mo?ki usedejo okoli mize (po mo?nosti okrogle in z dolgim prtom) pod mizo je pa ena oseba - spol ni va?en - va?no je da se te osebe ne vidi pod mizo. No ta oseba si izbere mo?kega in ga na vso mo? boksne v jajca, ?rtev pa se nesme izdati (z pa?enjem, jokanjem, ipd) sepravi mora obdr?ati kameno lice.
Druga vezija ki je bolj ne?na se gre pa podobno:
Isto so mo?ki okoli mize in isto je neznana oseba pod mizo, vendar je za?eljeno da je ta oseba ?enskega spola. No ta oseba potem... hmm... prime v roke orodje in za?ne delat podobno kot z liziko ali sladoledom... spet mora pa ?rtev obdr?ati kameno lice.
To je to z moje razlage, ?e sem kaj pozabil me pa popravite
Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je
Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki
Si ga kej nakrivu, al se je kar "krivilo" samo od sebe.
Ma ne spra?uj... samo od sebe
Pretirava?
Z nekaj vaje te taka kombinacija ?ist zasvoji
Ja ja, tebe bi pa rd vidu v mokrem... bo? pokazu 1x
Jest se pa lahk pohvalm da sm dans prpravu 2 menjalnika za na dinos, prvi je ?el kar te?ko narazen, drugi pa ?e te?je... no na koncu smo pa le najdl skupni jezik, to je bla namre? flexarca
Nesposobne?i... na IST (rezervni deli) poslala so mi namre? narobn glavni cilnider sklopke (za fiata), ?e tko sm 3 dni ?aku zdj pa ?e napa?n del...
Da mazde sploh ne omenjam, taki ?ungalunga ?ravfi da brezveze... treba jutr po zvezdast (rinka, ne torx) nastavk za gedoro, ker navadna 6 kotna seveda ne pa?e... No ja pa?e.. se pa lahko pohvalim da sem dva nastavka uni?il pa cele 3 ?ravfe odtegnu...
to ti je mogl pa en orng stik naredit a ti je vrgl glavno varovalko al FID stikalo?
Sam fid ja. Meu sm ?e isku?nje ko je recimo samo v moji sobi ruknl varovalko... tole je pa kr hardcore blo.
Nwm kaj je blo sam ko sm ofnu napajalnik, je bila ena dioda total za?gana, celo del povezave na tiskanem vezju se je stalil. Na drugi strani je bilo pa okoli tranzistorjev oz usmernikov use nakaj ?rno...
Aja pa kak mesec nazaj mi je crknu ra?. pa kadit se je za?el iz napajalnika, ampak je potem normalno delal do zdaj ?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Total norc... to pa dela quad rotor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani