Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sovra?m licemerce k vozjo 40 po naselju, ko se ga pa ob tabli za konc naselja sprav? prehtevat pa gasa do blokade.

to je ratalo na?alost kr klasika na slo cestah.....ko se spravi? nekoga prehitevat v 50% primerih vidi? kako se pokadi tudi iz njegovga avspuha :whatever: nebo?timene.press <_<

?e ho?e? pr nas normalno varno prehitevat rabi? met vsaj bmw 330d oz. kej v tem rangu :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Winterwagen
Napisano

Mel nisem ?e nobenga, sem se pa vozil v parih (lantra, sonata) in me je ?e ko sm zaprl vrata (kovinski boink) vse minilo, ko pa ?e malo pogleda? po plasti?ni armaturki pa je zadeva zaklju?ena pri meni.

Kar se pa zanesljivosti ti?e pa ti ne oporekam in ti niti nisem, motijo me le stvari katere sem ti ?e na?tel...rahlo ?lampasta kon?na izdelava, uporabljeni materiali v notranjosti (poden od podna), design in re?itve kak?nih zadev itd...pa? nekje se mora poznati nizka cena ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Winterwagen
Napisano

Lej glede na avte ki sem jih in jih vozim mislim da je vsakomur jasno da nisem "zna?kar" ampak nebo? me prepri?al (in mislim da ne samo mene) da je KIA na nivoju Nissana, Mazde, Toyote itd... kar se ti?e kon?ne izdelave, kvalitete uporabljenih materialov itd...bodi realen! :huh:

In 15 let nazaj je bil ta raskorak v kvaliteti ?e bolj o?iten :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Winterwagen
Napisano

ta sekret je mel abs, klimo, airbage, vse elektrificirano, ogrevano, proizveden od renomiranega japonskega prizvajalca :zvizga: potrjeno sevisno, realno manj kot 200k km in ?e bi lahko na?teval...vidi? kam cilam ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KDO RAZUME TUR?KO?
Napisano

Zdeva je posneta na hrva?ko-bosanski meji.......prvi policist je hrvat, drugi ki stoji pa bosanec, in ni fake.

Kar se pa teh zadev ti?e pri nas pa je to tako....BB te gleda...?e ima? kljub temu vseeno jajca to po?et, pa naj vsak sam presodi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Huh, zanimiva debata....kar se otrok ti?e se nebi mogel bolj strinjati z zgoraj napisanim. Moja dela kot vzgojiteljica v vrtcu, pa vam povem da v?asih kar nemorem verjeti ko mi pripoveduje kaj se dogaja. <_<

To da se otroci ne znajo ve? igrati je opaziti iz leta v leto bolj, ve?ina jih je totalno izgubljenih ?e so slu?ajno za trenutek odvisni sami od sebe, da bi se pa usedli na rit in sami od sebe sestavili kaj iz kock pa je ?e skoraj utopija...in pa tudi igra?e...pritisne? na gumb in igra?a se sama igra, otrok pa opazuje in se mu fajn zdi :vskalo: namesto da bi se sam moral malo pomatrati....igra?e ki zahtevajo trud pa le?ijo u kotu oz. jih uporablja za kazen. (?e ni priden mora sestavljati sestavljanke). In tega je ?e in ?e....uglaunem ena velika ?alost.

Star?i pa zagovarjajo tamale do onemoglosti in ?e naprej, prodajajo pravljice (doma ni tak, na? ni tak, doma naredi vse sam itd...)....kam vse to vodi....bomo vidli, je reku slep! :P Ampak ob?utek imam da se bo tale mularija ko odraste prekleto dobro zavedala samo pravic in privilegijev, dol?nosti in pravice drugih pa bodo ?panska vas! :(

Aja pa ?e en nasvet ?e smem...?love?ki mo?gani naj bi se najhitreje razvijali in absorbirali znanje do 3-4 leta starosti, nato pa dosti po?asneje....tako da to kako se zna otrok igrat (?e se sploh) je bolj pomembno in ka?e dosti ve? kot si marsikdo misli ;) tako da ne skakat okoli njih, jih podpirat spredaj in zadaj in biti njihova igra?a na gumb....se bo sam hudi?evo hitro in dobro zna?el, samo prilo?nost mu je treba dati.

Huh, skoraj sem dosegel bossovo dol?ino...se pardoniram! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Freza za zidove?
Napisano

jst sm se enkrat neki igral z fleksarco pa ti povem da se to tako kadi da je nemogo?e rezati cegel ve? kot minuto naenkrat....gre pa zeelo hitro napram ?temanju in je tudi lep?e za vidt, je pa kot sem rekel zelo veeelik minus to da potem ?e dva dni pluva? rde? prah <_<

bi pa to bi eventuelno ?e ?lo ?e bi imel zraven ?e kak u?inkovit sistem za sesanje prahu...nisem pa ?e tak?ne fleksarce nikjer videl (mogo?e ker jo roko na srce niti nisem iskal) :ne vem:

veliko sre?e pri iskanju!

Gasmaska je pa obvezn zraven itak....

aja, pa pozabu sm oment da ni najve?ji problem vdihavanje prahu...ampak to da enostavno ni? ne vidi?, kaj in kako re?e?....tako da ti gasmaska bolj malo pomaga....na?alost. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Dokler bodo igrali Radoslavljevi?, Kirm in Koren, ter bodo sedeli tak?ni kot je Ili?i?... mislim da ne bom ve? gledat slovenskega nogometa. Slovenske prve lige ?e itak par let ne gledam ker mi gre na bruhanje.

ko pa take neumnosti berem pa se nemorem zadr?at <_< ........... ili?i? bo moral ?e preeecej polente pojest da bo dosegel nivo kateregakoli od goraj na?tetih, sploh pa ili?i? je desni vezni/pol?pica tako da nevem kako lahko omenja? zadnjega veznega (radosavljevi?) in beka (kirm) v isti sapi kot ili?i?a......jabolka in hru?ke.

po parih dobrih odigranih tekmah v nekem mariboru bi ga pa zdej ?e kr radi vidli namesto standardnih preverjenih prvotimcev....get real! :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

?e ga nisi gledal pol je bol? ?e tako ostane....trust me ;)

?e se spomni? ko so se pred leti zgra?ali ko so na festivalu v Cannesu predvajali film Nepovratno...no tako bom rekel nepovratno je risanka za majhne froce napram srbskemu filmu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.