Skoči na vsebino
Need For Speed: Carbon
Napisano

ker sem zasledil, da pride jutri ven igrica NFS Carbon sem odprl temo namenjeno prav njen

sam sem tudi strasten igralec NFS serij ?e veliko let

tolko samo da povem ,da bo v novem NFS mazda3 in RX8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

vse ste omenili samo prleke ne... c c c :) mi pa pijemo vse (pivo,vino,?gano) :P

in zopet ena dolga no? za mano :vino:

kaalman zaj pa vem kje si doma...tak da vem kam priti na kaki liter al pa dva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

Boss, ja ziher sem, ker sem ga poznal :(

pijan je bil ko ?us in se je pelal v gornjo radgono kao dalje pit, ko se mu je ?ve?ilni zataknil in se je zadu?il, ko je z glavo vdaril naprej ob volan in izgubil oblast nad avtom in zapeljal na drugo smer, ko je priletel hrvat...

pa ni bil ferrari ampak porsche Cayene S...policaj pa meni za?el da je bil ferrari...?e avte ne lo?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

torej govora o ferrariju

oni dan se je zgodila nesre?a, en tu z okolice ga je verjetno zgrabil infarkt in je odpeljal na drugo stran, ko je nek hrvat priletek z njegovim ferrarijem in sta ?elno tr?ila

tisti model ko ga je zgrabil infarkt je imel nekega peugeota in je bil na mestu mrtev :( , oni z ferrarijem ma pa samo roko zlomljeno

tak da o?itno je tudi v ferrariju nekaj varnosti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

?e bi ?e kupoval ?portni avto, bi potem porcheja, ker je to ?portni avto za vsak dan :)

pri ferrariju pa na 5000km mora? menjavat sklopko <_<

ki se bi to meni dalo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.